La Fundació Salut Alta engega la campanya de microdonacions per finançar activitats d’estiu

F Pere Tarrés
Cartell ‘Aventura’t a sortir’
La campanya pretén arribar als 4000 euros
Nena baixant escales amb motxilla
Es programaran diverses activitats per a infants i joves
Mans tancant carmanyola
Les activitats d’estiu esdevenen un moment idoni per al desenvolupament personal i social

La Fundació Salut Alta engega la campanya de microdonacions per finançar activitats d’estiu

F Pere Tarrés

Resum: 

Enguany s’ofereix la possibilitat de col·laborar amb un donatiu online o bé inscrivint-se en una Escape Room Solidària.

Sota el lema ‘Aventura’t a sortir’ que encapçala la #Motxilla2017, la Fundació Salut Alta posa en marxa la campanya de microdonacions per finançar activitats d’estiu. Amb aquesta iniciativa, l’entitat pretén arribar a la xifra dels 4.000 euros abans del 16 de juliol. Com a novetat, aquest any hi ha la possibilitat de col·laborar en primera persona participant a l’Escape Room Solidària que es durà a terme del 14 al 16 de juliol a les instal·lacions de la mateixa fundació.

La recaptació servirà per poder comptar amb una variada programació d'activitats que promoguin l'aventura de sortir per conèixer altres espais o recursos. Per una banda, els infants de 6 a 12 anys podran gaudir de cinc dies de colònies a La Garrotxa i dues setmanes i mitja de casal d’estiu al barri de la Salut. Pel que fa als adolescents, tindran dues setmanes de casal d’estiu i quatre dies d’acampada a Banyoles on, entre d’altres activitats, participaran en el rodatge d’un curtmetratge.

Per a tots els infants i joves, les activitats d’estiu esdevenen un moment idoni per al desenvolupament personal i social. Aquest període de l’any resulta especialment important per als infants del barri de la Salut Alta, ja que en la majoria de casos és l’única oportunitat que tenen de sortir del barri. ‘Aventura’t a sortir’ és fruit del treball realitzat en diversos projectes de la Fundació Salut Alta al llarg d’aquest any.

Afegeix un comentari nou