La Marató de TV3 cerca persones voluntàries

F Pere Tarrés
El període de preinscripcions per participar com a persona voluntària restarà obert fins al proòxim 2 de novembre, a les 10 hores Font: La Marató de TV3
El període de preinscripcions per participar com a persona voluntària restarà obert fins al pròxim 2 de novembre, a les 10 hores Font: La Marató de TV3

La Marató de TV3 cerca persones voluntàries

F Pere Tarrés

Resum: 

El període de preinscripció estarà obert del 19 d’octubre al 2 de novembre i permetrà participar en el sorteig de les places disponibles.

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) de la Generalitat de Catalunya posa en marxa, un any més, el sistema de preinscripcions de persones voluntàries per a La Marató de TV3, que aquest any estarà dedicada a recaptar fons contra la Covid-19. Les persones interessades a formar-ne part poden fer la seva sol·licitud fins al pròxim 2 de novembre, a les 10 hores, a través de la pàgina web marato.voluntariat.org. Per quart any consecutiu, la inscripció no serà immediata, sinó que permetrà entrar en el sorteig de les places disponibles.

La DGACC del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies és l’encarregada del registre, l'organització i la formació del voluntariat que hi participa. A més, col·labora en la campanya de sensibilització i mobilització de la ciutadana prèvia a l’esdeveniment.

La Marató 2020, que tindrà lloc el diumenge 20 de desembre, pretén recaptar fons per conèixer més sobre aquest coronavirus i avançar en la recerca per millorar la qualitat de vida de les persones afectades per aquesta malaltia.

Marcadors en marxa i nou producte solidari

Sota l’eslògan ‘Aquesta Marató toca a tothom’, la Marató 2020 té en marxa, des del passat 16 de juny, el marcador per rebre donatius. Les aportacions es poden fer a través dels canals habituals.

D’altra banda, com a novetat d’enguany, la Marató edita per primera vegada una samarreta solidària amb el missatge #TocaATothom. 'Bye, COVID' és el títol de la imatge que il·lustra la samarreta, que mostra una partícula viral del SARS-CoV-2 en un pulmó, tal com és vist pels professionals de la investigació a través del microscopi.

Aquelles persones que ho vulguin, poden comprar la samarreta a la botiga en línia de TV3 i Catalunya Ràdio i ajudar així a fer créixer el marcador.

Afegeix un comentari nou