La Marató de TV3 recapta 8.490.607€ per fer front a l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques

F Pere Tarrés
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

La Marató de TV3 recapta 8.490.607€ per fer front a l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques

F Pere Tarrés

Resum: 

La 25ena edició de la Marató de TV3 demostra que la població catalana continua sent tan solidària com sempre.

Després de més de 15 hores de programa, els presentadors Ramon Pellicer i Helena Garcia Melero van cantar la xifra final del dia: 8.490.607€. Una magnífica recaptació per aquest programa que ja fa 25 edicions que lluita contra diverses malalties contribuïnt així en la investigació científica i mèdica del nostre país. Aquesta xifra, però, no és ni de bon tros la definitiva, ja que tot aquell qui vulgui pot seguir fent donatius fins al proper 31 de març a través dels caixers automàtics, Internet o aplicacions per a mòbils.

Al llarg de tot el dia, persones conegudes de l’àmbit cultural, social, esportiu, polític i empresarial català, juntament amb més de 2.000 persones voluntàries, han contribuït a la mobilització social entorn a La Marató. Enguany la participació ha tornat a despuntar, com ja és costum, i aquesta edició ha aconseguit mobilitzar una bona pila d'entitats i col·lectius d'arreu de Catalunya que han demostrat, una vegada més, la força del teixit associatiu del país. S'han organitzant més de 3.000 activitats que han ajudat a visibilitzar dues malalties i sensibilitzar la població.

El paper actiu i la solidaritat dels catalans suposarà un impuls de la recerca biomèdica per trobar tractaments més eficaços i intentar acabar amb l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Des de l'any 1992, La Marató ha aconseguit més de 150 milions d'euros, que han servit per finançar més de 700 projectes de recerca. En l'edició de l'any passat es van recaptar nou milions d'euros.

Afegeix un comentari nou