La Marató de TV3 recapta 7.015.367€ per fer front a la diabetis i l'obesitat!

F Pere Tarrés
 Font:
Font:
 Font:
Font:

La Marató de TV3 recapta 7.015.367€ per fer front a la diabetis i l'obesitat!

F Pere Tarrés

Resum: 

La 24a edició de la Marató de TV3 demostra que la població catalana continua sent tan solidària com sempre.

Després de més de 15 hores de programa, els presentadors Anna Boadas i Toni Cruanyes van cantar la xifra final del dia: 7.015.367€. Una magnífica recaptació per aquest programa que ja fa 24 edicions que lluita contra diverses malalties contribuïnt així en la investigació científica i mèdica del nostre país. Aquesta xifra, però, no és ni de bon tros la definitiva, ja que tot aquell qui vulgui pot seguir fent donatius fins al proper 31 de març a través dels caixers automàtics, Internet o aplicacions per a mòbils.

Al llarg de tot el dia, persones conegudes de l’àmbit cultural, social, esportiu, polític i empresarial català, juntament amb prop de 2.400 persones voluntàries, han contribuït a la mobilització social entorn a La Marató. Enguany la participació ha tornat a despuntar, com ja és costum, i aquesta edició ha aconseguit mobilitzar una bona pila d'entitats i col·lectius d'arreu de Catalunya que han demostrat, una vegada més, la força del teixit associatiu del país. S'han organitzant més de 2.000 activitats que han ajudat a visibilitzar dues malalties i sensibilitzar la població.

El paper actiu i la solidaritat dels catalans suposarà un impuls de la recerca biomèdica per trobar tractaments més eficaços i intentar acabar amb la diabetis i l’obesitat, les dues malalties metabòliques més freqüents al nostre país.

Afegeix un comentari nou