La Marató de TV3 reclama, un any més, persones voluntàries

F Pere Tarrés
 Font: La Marató
Fer la preinscripció és imprescindible per participar en el sorteig de les places disponibles. Foto: La Marató de TV3
 Font: La Marató de TV3
L'edició d'enguany es bolcarà en unes malalties que afecten a mig milió de persones a Catalunya. Foto: La Marató de TV3

La Marató de TV3 reclama, un any més, persones voluntàries

F Pere Tarrés

Resum: 

El període de preinscripció estarà obert del 15 al 30 d’octubre i permetrà participar en el sorteig de les places disponibles.

Per tercer any consecutiu, des de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) es posa en marxa el sistema de preinscripcions de persones voluntàries per a La Marató de TV3. Les persones interessades en formar-ne part poden fer la seva sol·licitud des del 15 d’octubre a les 10 del matí i fins el 30 d’octubre a la mateixa hora a través de la pàgina web marato.voluntariat.org. Una edició més, la inscripció no serà immediata, sinó que fer-ho resulta imprescindible per participar en el sorteig de les places disponibles.

La DGACC del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies és l’encarregada del registre, l'organització i la formació del voluntariat que hi participa. A més, col·labora en la campanya de sensibilització i mobilització de la ciutadana prèvia a l’esdeveniment, que tindrà lloc en la seva 28a edició el diumenge 15 de desembre. La Marató de TV3 és una jornada solidària de primera magnitud a Catalunya, en el qual, sota la coordinació de la Fundació La Marató de TV3, actuen múltiples agents socials del territori.

El major protagonisme per a les malalties minoritàries

Com ja vam avançar el passat mes de febrer en aquesta notícia, les malalties minoritàries seran les protagonistes de La Marató de TV3 del 2019. L’edició d’enguany es bolcarà en unes malalties que afecten a 30 milions de persones a Europa, 3 milions a l’Estat espanyol i mig milió a Catalunya. Es tracta, normalment, de patologies greus, cròniques i amb efectes que provoquen discapacitats en les persones que les pateixen. Molt sovint, a més, ni tan sols estan diagnosticades per la complexitat i el desconeixement de la seva existència.

Afegeix un comentari nou