La Marató per la salut cardiovascular cerca persones voluntàries

Fundació Pere Tarrés - Transversal
El període de preinscripcions per participar com a persona voluntària restarà obert fins al proòxim 2 de novembre, a les 10 hores Font: La Marató de TV3
El període de preinscripcions per participar com a persona voluntària restarà obert fins al pròxim 2 de novembre a les 10 hores Font: La Marató de TV3
Marcador final de La Marató de TV3 2018 Font: Fundació La Marató
La Marató 2022 estarà dedicada a la salut cardiovascular. Font: La Marató de TV3

La Marató per la salut cardiovascular cerca persones voluntàries

Fundació Pere Tarrés - Transversal

Resum: 

El període de preinscripció per participar a la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio finalitza el 2 de novembre.

‘La Marató sempre batega’. Amb aquest lema es posa en marxa la 31a edició de La Marató que tindrà lloc el proper 18 de desembre. La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) de la Generalitat de Catalunya posa en marxa, un any més, el sistema de preinscripcions de persones voluntàries per a La Marató de TV3, que aquest any estarà dedicada a la salut cardiovascular. Les persones interessades a formar-ne part poden fer la seva sol·licitud fins al pròxim 2 de novembre, a les 10 hores, a través de la pàgina web marato.voluntariat.org. Per sisè any consecutiu, la inscripció no serà immediata, sinó que permetrà entrar en el sorteig de les places disponibles.

La DGACC del Departament de Drets Socials és l’encarregada del registre, l'organització i la formació del voluntariat que hi participa. A més, col·labora en la campanya de sensibilització i mobilització de la ciutadana prèvia a l’esdeveniment.

La Marató 2022, que tindrà lloc el diumenge 18 de desembre, recaptarà fons que es destinaran a les malalties cardiovasculars, la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants.

Marcadors en marxa

Sota l’eslògan ‘La Marató sempre batega’, la Marató 2022 té en marxa, des del passat 16 de juny, el marcador per rebre donatius. Les aportacions es poden fer a través dels canals habituals: a través d’internet, per transferència bancària, per Bizum o als caixers automàtics de CaixaBank. A més es poden posar en marxa i participar en un gran nombre d’activitats populars, sessions divulgatives o promoure iniciatives solidàries amb cercles d’amistat o a través d’empreses.

Afegeix un comentari nou