La #Motxilla2018 arriba per deixar petjada

F Pere Tarrés
 Font: Fundació Salut Alta
#Motxilla2018 té el repte d’aconseguir 5.000 € durant el mes de juny
 Font: Fundació Salut Alta
Aquest any, diverses entitats de lleure de la població col·laboren en la campanya

La #Motxilla2018 arriba per deixar petjada

F Pere Tarrés

Resum: 

La campanya vol fer possible dos casals d’estiu, una setmana de colònies i quatre dies d’acampada per a 100 infants i adolescents.

La Fundació Salut Alta engega la #Motxilla2018, una iniciativa que té el repte d’aconseguir 5.000 € durant el mes de juny per finançar part de les activitats d’estiu que l’entitat proposa per a 100 infants i adolescents. Aquest any, sota el lema ‘Fes que la teva inscripció deixi petjada’, es pretén sumar petites aportacions que faran possibles els dos casals d’estiu, els set dies de colònies i els quatre d’acampada.

En aquesta edició s’ha iniciat la col·laboració amb entitats de lleure de la ciutat i del cercle Jesuïtes Educació en el Lleure per tal que, en les seves inscripcions a les activitats d’estiu, s’ofereixi a les famílies la possibilitat d’aportar-ne un petit percentatge a la #Motxilla2018. Així mateix, la campanya també està disponible online per si hi ha persones interessades en col·laborar a títol particular. D’aquesta manera, es poden fer aportacions de qualsevol tipus per multiplicar les inscripcions d’infants i adolescents, el gran objectiu de l’entitat.

I és que si s’assoleix l’objectiu econòmic, l’entitat completarà el 15% de pressupost que li resta per poder oferir activitats de lleure a infants i adolescents de la Salut Alta, un barri on viuen 20.000 persones i on només hi ha dues entitats que promouen activitats d’aquest estil. Alhora, tot i que l’entitat només té recursos per dinamitzar activitats durant un mes, l’entitat pretén que la participació a les activitats de lleure sigui una petjada que marcarà la vida de molts nens i nenes del barri.

Estiu, època de motxilles plenes

La #Motxilla és una campanya que es duu a terme des de 2013 i que sempre ha tingut molt bona resposta. L’estiu és una de les èpoques de l’any en què es fa més visible la bretxa d’oportunitats entre infants, ja que no tots els nens i nenes tenen assegurat el dret a l’educació en el lleure com a espai d’aprenentatge, socialització i creixement personal. Campanyes com aquesta s’obren a la societat per posar de manifest que tots els infants i adolescents tenen dret a un lleure de qualitat i que, per poder-lo exercir és necessària, també, la col·laboració de l’entorn.

Afegeix un comentari nou