La tecnologia com a eina d'inclusió: el pòdcast d'Integramenet

Fundació Privada Integramenet
Autor/a: 
Fundació Privada Integramenet
Xarxa Òmnia Font: Fundació Privada Integramenet
Alumnes del Punt Òmnia de Santa Coloma de Gramenet. Font: Fundació Integramenet

La tecnologia com a eina d'inclusió: el pòdcast d'Integramenet

Autor/a: 
Fundació Privada Integramenet
Fundació Privada Integramenet

Resum: 

El Punt Òmnia a Santa Coloma de Gramenet, ubicat a la Fundació Integramenet, compta amb un pòdcast propi. Es diu “Sense cita prèvia”, una referència i crítica clara a les dificultats actuals per tramitar gestions burocràtiques.

'Sense cita prèvia' és un pòdcast inclusiu. És el programa creat pel Punt Òmnia a Santa Coloma de Gramenet, ubicat a la Fundació Integramenet, amb informació sobre temes d’actualitat i d’interès: tercer sector, mercat de treball, feminisme, processos i polítiques migratòries, exclusió, racisme, salut, oci… I és participatiu i inclusiu. Compta amb la col·laboració de persones usuàries de la Xarxa Òmnia i també usuàries d'Integramenet, alumnat i voluntàries. El seu nom és una referència i crítica clara a les dificultats actuals per tramitar gestions burocràtiques.

"És un altaveu per difondre les nostres activitats, de la Xarxa i d'Integramenet i alhora compartir i debatre", explica Mireia Monterde, Dinamitzadora d'aquest Punt Òmnia.

Amb quasi dos anys d'existència, ha emès programes amb temàtica de tot tipus: internet, migracions, procesos de dol, intel·ligència artificial, feminisme, festes populars, entrevistes... Aquest pòdcast pot connectar a persones de diverses comunitats, cultures i orígens, facilitant la interacció social i la construcció de relacions. Això és especialment important per a aquelles persones que poden sentir-se aïllades a causa de factors com la ubicació geogràfica, l'edat, alguna discapacitat...

On s'emet?

Es pot accedir al programa 'Sense cita prèvia' a través d’Spotify, on s'ha inclòs el pòdcast recentment.

A més, tota la primera temporada està ja disponible a Ivoox.

Afegeix un comentari nou