L’Associació Alba guanya el Premi Voluntariat 2016

F Pere Tarrés

L’Associació Alba guanya el Premi Voluntariat 2016

F Pere Tarrés

Resum: 

L'entitat de Tàrrega va recollir el premi durant l'acte institucional del Dia Internacional del Voluntariat.

El Claustre del monestir de Sant Cugat va ser l'escenari el dijous 1 de desembre, de l'acte institucional del Dia Internacional del Voluntariat (DIV), una celebració organitzada conjuntament pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i que va agrupar entitats i persones voluntàries.

En el marc de celebració del DIV es va fer públic el veredicte del jurat del Premi Voluntariat 2016, un guardó que va recaure en l’Associació Alba, amb el projecte "Volem i Podem!". Enguany, el premi es centra en la innovació social en l’associacionisme i el voluntariat i el projecte premiat s’haurà de desenvolupar al llarg del 2017.

El premi va ser lliurat per la Consellera de Treball, Afers Socials i Família, Dolors Bassa i la Maite Trepat i el Joan Roca, van ser els encarregats de recollir el guardó i d'explicar el projecte guanyador d'entre els 21 que es van presentar en l'edició d'enguany.

Homenatge a entitats i persones voluntàries

D'altra banda, la celebració del DIV va permetre homenatjar, un any més, el paper de les persones voluntàries i les entitats que treballen en aquest àmbit. Moderat per la presentadora de RAC1, Elisenda Camps, l'acte es va obrir amb una salutació inicial a càrrec de la Sra.Susanna Pellicer, tinent d'alcalde i regidora de l'ajuntament de Sant Cugat.

Posteriorment, Albert Roma i el Mohamed Ghani, de Proactiva Open Arms, van explicar la seva experiència a l’entitat i van animar la gent a participar en actuacions de voluntariat i a implicar-se en la resolució de qualsevol de les causes en les quals sentim que podem fer i aportar alguna cosa.

Abans de conèixer el premi voluntariat d'enguany i de tancar l'acte, el David Monllau, director de la Fundació Privada Comtal, va presentar el projecte Em sento bé, com a casa, desenvolupat al llarg d’aquest 2016, amb el qual van guanyar l’edició del Premi Voluntariat 2015.

Afegeix un comentari nou