Marta Teixidó: “Qualsevol entitat que es vulgui apropar al nostre servei té les portes obertes”

Fundació Pere Tarrés - Transversal
Autor/a: 
Miriam Bantulà Merino, Maria Bombardó i Paula Gil
SISA Font: Fundació Pere Tarrés
Marta Teixidó, tècnica del Servei integral de suport a l’associacionisme (SISA). Font: Fundació Pere Tarrés.
SISA Font: SISA
Anna Arrévola, tècnica del Servei integral de suport a l’associacionisme (SISA). Font: Fundació Pere Tarrés.

Marta Teixidó: “Qualsevol entitat que es vulgui apropar al nostre servei té les portes obertes”

Autor/a: 
Miriam Bantulà Merino, Maria Bombardó i Paula Gil
Fundació Pere Tarrés - Transversal

Resum: 

El Servei integral de suport a l’associacionisme (SISA) s’encarrega de donar suport a les necessitats comunicatives i administratives de les entitats d’Olot i la Garrotxa.

El Servei integral de suport a l’associacionisme (SISA) és un servei gratuït nascut al 2016 per part de l’administració pública i les associacions d’Olot que mira d’oferir serveis i recursos al voltant de les 200 entitats que es troben a la Garrotxa.

Dues tècniques del servei SISA, Marta Teixidó i Anna Arrévola, ens expliquen l’objectiu principal del servei: oferir a les entitats les eines i coneixements necessaris perquè es puguin desenvolupar amb les tasques administratives i comunicatives així com amb la gestió de subvencions, modificació d’estatuts, relleus de juntes o donar visibilitat a un servei, campanya o voluntariat d’una entitat.

D’aquesta manera, les entitats d’Olot i la Garrotxa, poden adreçar-se al SISA quan necessitin una expertesa externa per tal de beneficiar-se dels coneixements i recursos humans d’aquest servei que pretén facilitar la feina més feixuga de l’organització.

D’altra banda, el servei SISA també és un punt de referència del voluntariat, tant per a particulars, organitzacions o escoles i instituts.

Afegeix un comentari nou