Neix el 1er Baròmetre del Tercer Sector Social

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Neix el 1er Baròmetre del Tercer Sector Social

Resum: 

La Taula d'entitats del Tercer Sector engega una nova eina anual per conèixer millor el que s'està fent i en quines condicions.

El Baròmetre del Tercer Sector sorgeix a partir de l'esforç col·lectiu de les 4.000 entitats socials catalanes que formen part de les federacions membres de la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya, amb l'objectiu de conèixer i oferir dades recents i objectives del sector i posar-les en comú, per així ser més conscients d'on es troba el sector i quins són els seus punts forts i punts febles.

Per dur a terme aquest estudi, la Taula anima a totes aquelles entitats que formen part de federacions membres a respondre les 30 preguntes del qüestionari de la primera onada del baròmetre.

Totes aquelles entitats que estiguin interessades en participar en el baròmetre i no hagin rebut un correu electrònic amb els passos per accedir al qüestionari, poden posar-se en contacte amb l'equip responsable del projecte a través del correu electrònic barometre@tercersector.cat. El període per participar finalitza el proper 30 d'abril i els resultats seran presentats el proper 22 de juny.

El Baròmetre vol ser una eina complementària dels ‘anuaris’, que són estudis de més abast i profunditat que s’han dut a terme cada quatre anys i que, per les seves característiques, són més llargs, lents i costosos de realitzar.

Afegeix un comentari nou