Nou punt de trobada en clau 360

F Pere Tarrés
Persones participant en dinàmica en activtat de Aliança Educació 360
a jornada està orientada a què educadors i educadores puguin seguir avançant en la mirada 360. Foto: Aliança Educació 360
Dinàmica participativa Aliança Educació 360
S'hi plantejarà la forma de promoure oportunitats educatives per adolescents fora de l’horari escolar. Foto: Aliança Educació 360

Nou punt de trobada en clau 360

F Pere Tarrés

Resum: 

L’Aliança Educació 360 organitza una jornada que posarà en valor l’experiència d’escoles i instituts per respondre col·lectivament als reptes de futur.

La Jornada Anual d’Educació 360 tindrà un nou punt de trobada un any després de la presentació de l’Aliança Educació 360. Serà al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona el proper dimecres 30 de gener i esdevindrà l’escenari per presentar la ‘Crida Centres Educatius 360’. L’Aliança es proposa, amb aquesta convocatòria, posar en valor l’experiència d’escoles i instituts en clau 360 i respondre col·lectivament als reptes sobre com s’imagina la mirada 360 als centres educatius.

Les inscripcions són obertes i es poden fer a través d’aquest formulari. La jornada està orientada a què educadors i educadores, des de la seva expertesa i visió, puguin seguir avançant en la mirada 360. Al mateix temps, en aquest punt de trobada s’analitzarà tot allò que ha passat durant el darrer any, es compartiran les línies futures de treball i s’hi podrà conèixer també l’experiència d’aprenentatge connectat de Chicago Learning Exchange.

Entre els reptes que es plantejaran al llarg de la trobada, destaquen la forma de promoure oportunitats educatives per adolescents fora de l’horari escolar, com s’organitza una proposta d’extraescolars per a tothom al municipi i les maneres de connectar l’educació, la cultura i la comunitat. La jornada està destinada tant a agents educatius i centres escolars com també a entitats i ajuntaments. El programa inclou espais de trobada, de debat i de reflexió al voltant dels assoliments de l’Aliança Educació 360.

Afegeix un comentari nou