Oberta la convocatòria de participació d'entitats al V Congrés del Tercer Sector Social

F Pere Tarrés
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Oberta la convocatòria de participació d'entitats al V Congrés del Tercer Sector Social

F Pere Tarrés

Resum: 

Fins el 19 de febrer les entitats poden presentar les seves propostes per participar a l'Àgora d'experiències del Congrés i els seus projectes i serveis perquè els congressistes puguin visitar-los directament a l'entitat.

Des de l'11 de gener està oberta la convoctòria de participació perquè entitats del Tercer Sector, altres plataformes d'incidència social, política i institucions que ofereixin servei al Tercer Sector puguin presentar les seves millors experiències a l'Àgora d'experiències així com projectes i serveis innovadors per tal que els congressistes puguin visitar-ho en el programa de visites a entitats que es farà per tot Catalunya.

Àgora d'experiències

En un format de taules rodones en petits grups, el 8 i 9 de juny de 2016, 56 entitats socials exposaran iniciatives reeixides, projectes innovadors i bones pràctiques que s'estan duent a terme avui dins del Tercer Sector Social. Aquestes experiències seran les millors que hauran estat seleccionades entre el conjunt de les propostes rebudes en el marc de la convocatòria de participació.

- Envia la convocatòria d'experiència
- Consulta les bases de la convocatòria de participació

Visites a entitats, serveis i projectes innovadors

Durant la tarda del 8 de juny i el matí del 10 de juny de 2016, s'oferirà un programa per visitar in situ entitats del Tercer Sector Social d'arreu de Catalunya que estan duent a terme activitats, projectes i serveis innovadors que mereixen ser vistos i explicats en directe.

- Envia la proposta de visita
- Consulta les bases de la convocatòria de participació

Afegeix un comentari nou