S'obre la convocatòria de matchfunding '#Treinta200Mil'

Fundació migranodearena
Autor/a: 
Isabel Parellada
 Font: Afrikable ONG
Font: Afrikable ONG

S'obre la convocatòria de matchfunding '#Treinta200Mil'

Autor/a: 
Isabel Parellada
Fundació migranodearena

Resum: 

La Fundació Migranodearena posa en marxa la campanya amb l'objectiu de finançar projectes d'educació, seguretat alimentària, salut, discapacitat i inserció sociolaboral.

Què és '#Treinta200Mil'?

'#Treinta200Mil' és una convocatòria de matchfunding que té lloc a migranodearena amb l'objectiu de finançar projectes d'educació, seguretat alimentària, salut, discapacitat i inserció sociolaboral. Ve impulsada gràcies a la col·laboració d'empreses i particulars, que plegades són capaços de crear una borsa de fons per finançar projectes socials.

Des dels seus inicis, #Treinta200Mil ha comptat amb el suport de particulars que, any rere any, han fet possible aquest projecte. Posteriorment s'han anat sumant empreses que donen suport a la campanya, Audilegalia - Global Consulting, Quinarius, YASYT Robotics, International Testing Pipelines i Simbioe Facility Management. Finalment, des de fa un any, compten amb un gran finançador, l'empresa García Munté Energy.

Presentació de projectes

Els projectes que desitgin presentar la seva candidatura a la convocatòria de matchfunding de #Treinta200Mil hauran de presentar el seu projecte través d'aquest formulari. A més poden consultar les bases d'aquesta convocatòria amb tota la informació que necessiten conèixer.

Fases de la convocatòria

Els projectes que participaran en la convocatòria seran aquells que obtinguin millor puntuació en els criteris fixats en les bases de la convocatòria. Els 12 projectes seleccionats hauran de crear un repte a migranodearena.org, i fixar-se un objectiu de recaptació de mínim 3.500€, dels quals l'organització ha de recaptar 2.000€ o més a través aportacions ciutadanes, i si ho aconsegueixen, se'ls farà un matchfunding de 1.500€. Per rebre els 1.500€ del matchfunding, cada projecte haurà d'haver aconseguit un mínim de 25 donatius en el seu repte o campanya i ha de complir els requisits de lliurament d'una foto i un vídeo explicatius del projecte (consulteu les bases).

Aquestes seran les fases de la campanya:

  • Fase de crowdfunding: per completar la fase de crowdfunding, una organització ha de rebre 2.000€ i 25 donatius a través de la seva campanya de Crowdfunding en migranodearena. Aquests dos límits són el mínim, per descomptat l'organització els pot superar lliurement.
  • Fase de matchfunding: quan la fase de crowdfunding s'hagi completat amb èxit, es donaran els 1.500€ corresponents al matchfunding #Treinta200Mil. Els 1.500€ es donaran a través de migranodearena.org.
  • Les donacions de matchfunding es realitzaran en el mes de novembre, i només si l'organització lliura una foto i un vídeo explicatius del projecte solidari (consultar els requisits de la foto i el vídeo en les bases).

Si un repte finalista de la convocatòria matchfunding #Treinta200Mil no aconsegueix el mínim de 2.000€ de recaptació en el seu repte o els 25 donatius mínims, o no compleix amb els requisits de la foto i el vídeo, l'import d'aquest matchfunding es podrà destinar a un altre projecte que completi la fase d'el matchfunding satisfactòriament.

Dates de la campanya

  • Presentació de candidatures: del 10 de març al 25 de març
  • Valoració dels projectes i selecció dels 12 projectes participants: del 26 de març al 6 d'abril. Comunicació dels projectes seleccionats el 6 d'abril.
  • Creació del repte: del 7 d'abril al14 d'abril.
  • Fase de crowdfunding: del 14 abril al 10 de juny
  • Fase de matchfunding: un cop hagin completat la fase de crowdfunding, passarem a la fase de matchfunding. És a dir, realitzarem la donació de 1.500€ a totes les organitzacions que hagin estat capaços de completar amb èxit la fase de crowdfunding. El matchfunding es realitza durant el mes de novembre.

Afegeix un comentari nou