Premi Voluntariat i Premi Eliseu Colomer 2011

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Premi Voluntariat i Premi Eliseu Colomer 2011

Resum: 

Des del 22 de setembre totes les organitzacions inscrites en el Cens d’Entitats de Voluntariat de Catalunya que hagueu desenvolupat projectes en aquest àmbit podeu presentar les vostres candidatures a aquests guardons. El termini finalitza el proper 11 d’octubre.

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Benestar Social i Família ha obert la convocatòria del XIX Premi Voluntariat. L’objectiu del qual és reconèixer els projectes de promoció del voluntariat desenvolupats durant l’any 2011 que destaquen per la seva qualitat. Amb aquesta iniciativa, la Generalitat de Catalunya vol promocionar i millorar l’acció voluntària, el seu reconeixement i la seva valoració social.

La novetat d’aquesta edició és que, a més de les tres categories habituals, s’incorpora el Premi Eliseu Colomer com una modalitat més d’aquests guardons. Així, també es podran presentar les propostes adreçades a fomentar, mitjançant el voluntariat amb gent gran, la recuperació dels valors socials, culturals i de ciutadania.

Modalitats i premis

A continuació es defineixen les quatre modalitats i la dotació econòmica de cadascuna d’elles.

  • Projecte d’àmbit nacional, dotat amb 12.000€
  • Projecte d’àmbit local i comarcal, dotat amb 8.000€
  • Premi Eliseu Colomer, dotat amb 6.000€
  • Votació popular, amb 6.000€ (opten els tres projectes finalistes de les tres modalitats anteriors)

Bases de la convocatòria i més informació

Afegeix un comentari nou