Presentació de l'informe sobre l'atenció als infants i adolescents amb problemàtica de salut mental

F Pere Tarrés
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Presentació de l'informe sobre l'atenció als infants i adolescents amb problemàtica de salut mental

F Pere Tarrés

Resum: 

La Fundació Pere Tarrés i la Federació Salut Mental Catalunya organitzen el proper dijous 9 de juny un acte on s'exposarà la situació actual i els reptes de futur de l'atenció als infants i adolescents.

L'organització Mundial de la Salut defineix la salut mental com una de les seves prioritats principals i un dels majors reptes de la salut pública, i entre ells assenyala la rellevància de garantir una adequada atenció als infants i adolescents en tots els àmbits.

Des de la Fundació Pere Tarrés i la Federació Salut Mental Catalunya s'ha elaborat un informe sobre l'estat de l'atenció a la salut mental en la infància i l'adolescència a Catalunya.

El document s'ha elaborat a partir d'una revisió de fonts secundàries i de les aportacions de més de 40 especialistes que han valorat i debatut, en una sessió de treball conjunta, sobre l'estat de la qüestió i els reptes que té Catalunya, així com sobre les recomanacions per a la seva superació.

Programa de la jornada:

L'acte tindrà lloc el proper 9 de juny a la Facultat d'Educació Social i Treball Social de la Fundació Pere Tarrés, al carrer Santaló 37, de Barcelona.

Afegeix un comentari nou