Presentació del Panoràmic 2015

F Pere Tarrés
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Presentació del Panoràmic 2015

F Pere Tarrés

Resum: 

Avui dimarts 15 de març, a les 18 h, tindrà lloc al Palau Macaya de Barcelona l’acte de presentació de les dades i les conclusions del Panoràmic 2015.

El Panoràmic 2015, la macroenquesta de les organitzacions sense ànim de lucre, serà presentat el proper 15 de març a Barcelona. L'estudi, impulsat pel Consell d’Associacions de Barcelona, juntament amb l’Observatori del Tercer Sector, la Fundació Ferrer i Guàrdia i la Fundació Pere Tarrés, permet recollir dades que ajuden a les entitats a tranformar la societat.

El Panoràmic pretén explicar i millorar l’impacte que generen les organitzacions sense ànim de lucre en la societat a través de l’anàlisi de la seva realitat, de la seva funció i evolució i de les activitats que desenvolupen. En darrer terme, l’objectiu de l’estudi és facilitar coneixement sobre el sector per tal de contribuir a l’enfortiment de les entitats. Per a l'elaboració de l'edició d'enguany, hi van participar més de 1500 entitats, superant les 700 organitzacions participants l'any 2014.

La presentació del Panoràmic 2015 tindrà lloc a les 18.00 hores al Palau Macaya de Barcelona i comptarà amb el següent programa:

  • Taula de debat – Per què són importants les dades? L’experiència de #ElPanoràmic. A càrrec de Pau Vidal, de l'Observatori del Tercer Sector Social.
  • Presentació de les dades del Panoràmic 2015. A càrrec de Rafael Ruíz de Gauna, de la Fundació Pere Tarres, i Sílvia Luque, de la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia.
  • Cloenda: Que pot aportar el Panoràmic 2015 al Pla d'Actuació Municipal (PAM) i al 3er congrés de l’associacionisme i Voluntariat? Amb les intervencions del President del Consell d'Associacions de Barcelona, de Gala Pin, Regidora de Participació i Districtes de l'Ajuntament de Barcelona i de representants de la Fundació Bancària La Caixa i del Departament de Treball Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Aquelles persones o entitats que estiguin interessades en assistir ja poden fer la seva inscripció omplint el següent formulari. La inscripció és gratuïta.

Afegeix un comentari nou