Punt de Referència busca persones disposades a acompanyar i donar suport a joves extutelats

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Punt de Referència busca persones disposades a acompanyar i donar suport a joves extutelats

Resum: 

L'entitat catalana necessita voluntaris i voluntàries que vulguin formar part del seu programa de Mentoria.

Són molts els joves que després d'haver estat emparats pel sistema de protecció d'infància mentre eren menors, es troben amb que, als 18 anys, han de fer front als reptes de la vida adulta sense poder comptar amb la seva família.

Amb l'objectiu d'acompanyar i donar suport a aquests joves en aquesta etapa vital de la seva vida, l'entitat catalana Punt de Referència treballa des de fa anys amb un programa de mentoria on persones voluntàries acompanyen i ajuden aquests joves a créixer i a trobar el seu camí. Ara, l'entitat necessita persones disposades a fer de mentors i mentores.

Per poder formar part com a voluntaris/es d'aquest projecte, Punt de Referència busca persones empàtiques i dinàmiques d'entre 30 i 60 anys, amb empenta i disponibilitat, que tinguin habilitats per relacionar-se amb persones diferents.

L'acció voluntària consisteix en dedicar-se un dia a la setmana a estar amb el o la jove i en assistir a les sessions grupals quinzenals de formació i seguiment que tenen lloc durant 7 mesos. El voluntariat rebrà formació, assessorament i acompanyament professional en la seva tasca.

El primer grup començarà la seva tasca el 29/09/2015 mentre que el segon ho farà el 15/11/2015. Aquelles persones interessades han de realitzar la inscripció abans del 20 de setembre de 2015.

Punt de Referència és una entitat catalana sense ànim de lucre creada l’any 1997 per oferir acompanyament i suport al col·lectiu de joves extutelats que han d’emprendre la seva vida adulta un cop surten dels centres on han viscut sota la tutela de la Generalitat de Catalunya. La missió de Punt de Referència és afavorir la plena integració social, la igualtat d’oportunitats i la millora de la qualitat de vida dels joves extutelats en risc d’exclusió social, en el seu procés d’emancipació.

Per a més informació podeu accedir al web de l'entitat, trucar al telèfon 93.329.74.27 o bé enviar un correu electrònic a info@puntdereferencia.org.

Afegeix un comentari nou