Sabadell Suma, un programa per impulsar el voluntariat

Sabadell Suma, un programa per impulsar el voluntariat

Resum: 

Sabadell Suma, és un programa per impulsar el voluntariat a nivell local que pretén visibilitzar l'acció voluntària. La voluntat d'aquest programa és posar en comú totes les iniciatives de voluntariat i associacionisme que existeixen a Sabadell.

La creació d'un espai web és una de les primeres accions d'aquest Programa. D'aquesta manera es pretén donar resposta a una de les necessitats de les enitats i persones voluntàries de Sabadell, oferint un espai de trobada on es reculli tota l'actualitat del voluntariat local, a més d'atraure a noves persones al món del voluntariat.

Aquest espai web té 3 funcions principals:

  • Faciliar l'accés a la informació de persones que volen ser voluntàries.
  • Facilitar informació sobre el món associatiu local
  • Donar a conèixer els projectes i recursos al servei de l'associacionisme i el voluntariat.

Així doncs, la pàgina està adreçada tant als que s'inicïen en el món del voluntariat, com a aquelles persones que ja duen a terme alguna tasca voluntària però volen aprofunditzar i trobar informació complementària, o tenen interès en formar-se i documentar-se. També està dirigida a les entitats que vulguin fer difusió de les seves activitats i crides de voluntariat, trobar recursos associatius, articles...etc.

El tinent d'alcalde de Sabadell, Lluis Monge, s'ha referit a aquesta iniciativa de la següent manera:

"es tracta d'un servei al servei del voluntariat. El voluntariat és la suma de les entitats i les persones que s'esforcen dia a dia pels altres amb una feina callada però molt efectiva. El voluntariat és una tasca molt encomiable però que també inclou dificultats, per això és important donar-los suport a través de la formació i la visibilitat".

En definitiva, Sabadell Suma és un espai obert a totes aquelles persones que conformen el món del voluntariat o que hi estan interessades i que volen enfortir el teixit associatiu de Sabadell.

L'adreça de l'espai web de Sabadell SUMA és www.sabadell.cat/sabadellsuma

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou