Subhasta solidària del mobiliari de la Torre Agbar

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Subhasta solidària del mobiliari de la Torre Agbar

Resum: 

La quantitat recaptada es destinarà íntegrament a la campanya La fam no fa vacances del Banc dels Aliments.

La Fundació Agbar col·labora amb el Banc dels Aliments amb l'objectiu de subministrar aliments a totes aquelles persones que passen fam a Catalunya. Amb motiu del trasllat de la seu social del grup a l’edifici anomenat “Ciutat de l’Aigua” del passeig de la Zona Franca, la Fundació Agbar ha obert una subhasta del mobiliari de la Torre Agbar de Barcelona.

Aquelles persones que ho vulguin poden accedir al web de la subhasta, que es tancarà el pròxim 5 d’agost.

16.000 euros recaptats gràcies a les visites solidàries a la Torre Agbar

Els beneficis recaptats gràcies a aquesta venda de material se sumaran als 16.000 euros que la Fundació Agbar ha recaptat amb les visites solidàries a la Torre, que han atret 4.500 visitants durant els caps de setmana de juliol.

La iniciativa ha mobilitzat més de 60 persones voluntàries, entre treballadors del grup Agbar i representants del Banc dels Aliments, els quals s'han encarregat de mostrar els espais més representatius de la Torre Agbar: entre ells, l’Auditori, l’Espai Gaudí i la cúpula, que corona els 142 metres de l’edifici.

La gran acollida de la iniciativa entre la ciutadania, que per primera vegada ha pogut conèixer l’interior d’un dels edificis més emblemàtics de Barcelona, va fer que les places per visitar la Torre Agbar s’exhaurissin ja al mes de juny, motiu pel qual es va obrir una llista d’espera per atendre totes les peticions.

Afegeix un comentari nou