Talent Trainer: impulsant la Vida Independent de persones amb discapacitat al Garraf

Institut de Robòtica per la Dependència
Autor/a: 
Insituto de Robótica para la Dependencia
Presentació del projecte amb representats de famílies, entitats i professionals del Garraf.  Font: Institut de Robòtica per la Dependencia
Presentació del projecte amb representats de famílies, entitats i professionals del Garraf. Font: Institut de Robòtica per la Dependencia

Talent Trainer: impulsant la Vida Independent de persones amb discapacitat al Garraf

Autor/a: 
Insituto de Robótica para la Dependencia
Institut de Robòtica per la Dependència

Resum: 

Iniciativa de l’IRD i el Consell Comarcal del Garraf en el marc del Programa Comarca Cuidadora per crear una plataforma formativa per acompanyar a la Vida Independent.

Suma't com a voluntari per definir les necessitats formatives del col·lectiu.

L'Institut de Robòtica per la Dependència (IRD) demostra una vegada més, fidel als seus objectius fundacionals, el seu compromís amb les persones dependents amb l’inici del nou projecte "Talent Trainer". Integrat dins del programa "Garraf Comarca Cuidadora", és una iniciativa conjunta amb el Consell Comarcal del Garraf i té per objectiu facilitar la vida independent de les persones amb discapacitat intel·lectual.

"Talent Trainer" és més que una simple plataforma formativa; és una oportunitat per a les persones amb DI de viure de manera més independent i adquirir les habilitats i competències necessàries per a aconseguir-ho. La innovació és clau en aquest projecte, ja que incorpora tecnologia d'intel·ligència artificial i un xatbot per proporcionar un enfocament personalitzat i suport continuat i adaptat a cada participant.

A més de ser una iniciativa tecnològica d’avantguarda, el projecte se centra en les necessitats formatives de les persones amb discapacitat al Garraf. Per a això, l'IRD està cercant persones voluntàries disposades a col·laborar en la fase de definició d'aquestes necessitats, amb l'objectiu de crear un programa que respongui de manera efectiva als reptes que afronta el col·lectiu.

El programa "Talent Trainer" es suma a una sèrie d'accions i projectes que l'IRD porta a terme per afavorir la vida independent de les persones amb discapacitat. És una mostra del compromís continu de l'IRD i del Consell Comarcal del Garraf en la millora de la qualitat de vida, el desenvolupament personal i la participació activa de les persones amb discapacitat intel·lectual a la societat.

Si ets una persona amb discapacitat de 18 anys o més i vius al Garraf, o si tens un familiar en aquesta situació, o fins i tot si ets un professional que ofereix suports a persones amb discapacitat, aquesta és la teva oportunitat de fer sentir la teva veu i ser part d'un canvi positiu. L'IRD cerca voluntaris per participar en reunions grupals focals durant el mes de setembre. Si no hi pots assistir presencialment, també pots participar-hi en línia. T'esperen per treballar junts per una vida més independent i plena de possibilitats: mostra el teu interès contactant amb l'Institut de Robòtica per la Dependència.

Afegeix un comentari nou