Tapa Solidària per la Festa Major d'Hostafrancs

F Pere Tarrés
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Tapa Solidària per la Festa Major d'Hostafrancs

F Pere Tarrés

Resum: 

La Fundació Canpedró de Sants organitza els dies 7 i 8 d'octubre una nova edició de la iniciativa per recaptar fons per a l'alimentació d'infants de famílies en risc d'exclusió social.

Per tercer any consecutiu, la Fundació Canpedró de Sants organitza una nova edició de la Tapa Solidària, amb motiu de la Festa Major d'Hostafrancs. L' objectiu d'aquest esdeveniment és el de recaptar diners per tal de finançar el projecte Petits Dinars, que cobreix les necessitats bàsiques d’alimentació, lúdiques, socioculturals i de reforç escolar als fills i filles dels usuaris i usuàries amb risc d’exclusió social del centre durant totes les èpoques de l'any en què no hi ha escola, que són 188 dies.

Aquelles persones que s'apropin al Centre de Serveis de Canpedró (C/ Sant Crist, 13, Barcelona) els dies 7 i 8 d'octubre, a partir de les 8 del vespre, podran degustar 8 tapes, creades per joves cuiners amb un regust català i amb musica en viu al mateix temps que estaran col·laborant en aquest projecte que busca:

  • Cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació dels infants atesos, oferint una alimentació nutritiva, variada i equilibrada, amb productes frescos i diversos en els períodes en què no hi ha escola.

  • Millorar els hàbits higiènics bàsics, com són rentar-se les dents després dels àpats, garantir que estan correctament dutxats, ungles tallades i cabell net, control del pes i la talla, control de les vacunacions, etc.

  • Cobrir les necessitats psicoafectives i de relació social dels infants atesos, oferint relació entre ells i amb els cuidadors/monitors i voluntaris/es del centre.

  • Incrementar els valors que es fomenten en el lleure i les activitats lúdiques organitzades amb altres nens i nenes, com són compartir, celebrar, col·laborar, gaudir…

  • Oferir un suport escolar de seguiment dels deures i de reforç en aquelles competències bàsiques necessàries de lectura, comprensió, matemàtiques, etc

Afegeix un comentari nou