Torna el repte d’omplir la #Motxilla

F Pere Tarrés
 Font: Fundació Salut Alta
L'entitat proposa actuivtats de lleure educatiu durant l'estiu per a 100 infants i adolescents. Foto: Fundació Salut Alta
 Font: Fundació Salut Alta
Des de la Fundació Salut Alta s’aposta pel potencial d'activitats de lleure per al creixement personal. Foto: Fundació Salut Alta

Torna el repte d’omplir la #Motxilla

F Pere Tarrés

Resum: 

La iniciativa vol aconseguir 7.500 euros per finançar part de les activitats d’estiu i conscienciar de la importància de l’educació en el lleure per a infants i joves.

Un any més, la Fundació Salut Alta engega #Motxilla, la campanya de microdonacions econòmiques que l’entitat badalonina llança cada any per recaptar fons per a les propostes de lleure de l’estiu. Aquest any, la iniciativa té el repte d’aconseguir 7.500 euros per finançar part de les activitats d’estiu que l’entitat proposa per a 100 infants i adolescents. Tothom qui vulgui fer aportacions, aquest any es presenta la possibilitat de realitzar-les a través de Bizum, a més dels sistemes habituals de transferència bancària i la web de l’entitat.

Maria Nadeu, directora de l’entitat, considera que “l’objectiu és alt però davant les situacions que viuen les famílies del barri ens hem vist amb la necessitat d’augmentar un dia d’acampada amb adolescents i obrir més places per a les colònies dels infants de Primària”. En aquesta línia, #Motxilla2019 vol donar resposta a la impossibilitat que tenen molts nens i nenes i adolescents, a qui la Fundació Salut Alta acompanya cada tarda, de poder participar en activitats de lleure durant l’estiu.

Un dret per a la igualtat d’oportunitats

L’educació en el lleure, tot i ser un dret per a tots els infants, no tots tenen les mateixes oportunitats de gaudir-lo. Per això, des de la Fundació Salut Alta s’aposta pel potencial d’aquestes activitats per al creixement personal i l’apoderament d’infants i joves. I és que l’estiu és una de les èpoques de l’any en què es fa més visible la bretxa d’oportunitats i no tots els nens i les nenes tenen assegurat el dret a un espai d’aprenentatge, socialització i creixement personal.

Afegeix un comentari nou