Tot el que cal saber sobre la manifestació de la Diada

F Pere Tarrés
L'organització espera aplegar més d'un milió de persones a la Diada.  Font: ANC
L'organització espera aplegar més d'un milió de persones a la Diada. Font: ANC
La Diada servirà també per reivindicar la llibertat de les persones preses, exiliades i represaliades Font: Viquipèdia
La Diada servirà també per reivindicar la llibertat de les persones preses, exiliades i represaliades Font: Viquipèdia

Tot el que cal saber sobre la manifestació de la Diada

F Pere Tarrés

Resum: 

Sota el lema ‘Objectiu Independència’, la manifestació de la Diada dibuixarà una gran estrella a la Plaça Espanya de Barcelona i els carrers que hi conflueixen.

Un any més, l'11 de setembre servirà per posar de manifest la reivindicació de sobirania per part de la ciutadania catalana. Aquest cop, sota el lema ‘Objectiu Independència’, la gran manifestació se celebrarà a la plaça d'Espanya, des d'on es dibuixarà un estel simbòlic que traslladarà les seves puntes als diversos carrers que hi desemboquen. L’organització, encapçalada per l’Assembla Nacional Catalana (ANC), ha informat que el punt àlgid serà a les 17.14 hores i es demana a les persones que en formin part que estiguin en el seu tram a les 16.00 hores.

Enguany es convida a la ciutadania a viure la diada durant tot el dia. És per aquest motiu que des de les 10.00 hores es posarà en marxa l’'Espai Eines de País', ubicat a Pla de Palau de Barcelona i els carrers del voltant, on es programaran diferents actes, debats i projeccions.

Com inscriure-s’hi?

En motiu de la Diada, l’ANC ha obert una pàgina web en què totes les persones que vulguin participar, es puguin inscriure a la mobilització. Com cada any, s’ha dividit la manifestació en trams i a l’espai web és on es pot triar a quin vol anar cada persona. A més, l’entitat ofereix un mapa amb dades sobre ocupació per garantir que les persones manifestants es distribueixin de manera equitativa per tot el recorregut. També és possible resoldre possibles dubtes per correu electrònic a dubtes11s@assemblea.cat.

Així mateix l'organització convida com cada any a que la gent compri la samarreta de la diada amb l'objectiu de poder seguir finançant els projectes de l'entitat.

Afegeix un comentari nou