Una onada gegant republicana

F Pere Tarrés
 Font: Wikimedia
El so d’un coet marcarà el tret de sortida de la ‘gran onada’ que començarà en el darrer tram, el 37

Una onada gegant republicana

F Pere Tarrés

Resum: 

Sota el lema ‘Fem la República catalana’, la manifestació de la Diada unirà la plaça de les Glòries de Barcelona i el Palau Reial per l’avinguda Diagonal.

Un any més, l'11 de setembre servirà per posar de manifest la reivindicació de sobirania per part de la ciutadania catalana. Aquesta vegada, sota el lema ‘Fem la República catalana’, una onada gegant unirà la plaça de les Glòries de Barcelona i el Palau Reial per l’avinguda Diagonal. L’organització, encapçalada per l’Assembla Nacional Catalana (ANC), ha informat que el punt àlgid serà a les 17.14 hores i, per aquest motiu, demana a les persones que en formin part que estiguin en el seu tram a les 16.00 hores.

Així doncs, quan passin 14 minuts de les 5 de la tarda, el so d’un coet marcarà el tret de sortida de la ‘gran onada’ que començarà concretament en el darrer tram, el 37, a la cantonada del carrer de Castillejos amb l’avinguda Diagonal. Les persones manifestants faran silenci a l’hora indicada per tot seguit fer sentir la seva veu per reclamar el mandat del primer d’octubre. Voluntaris i voluntàries de l’ANC i altres entitats que col·laboren en la manifestació, uniformades amb unes banderoles de color de corall, marcaran el ritme de l’onada.

Com inscriure-s’hi?

En motiu de la Diada, l’ANC ha obert una pàgina web en què totes les persones que vulguin participar, es puguin inscriure a la mobilització. Com cada any, s’ha dividit la manifestació en trams i a l’espai web és on es pot triar a quin vol anar cada persona. A més, l’entitat ofereix un mapa amb dades sobre ocupació per garantir que les persones manifestants es distribueixin de manera equitativa per tot el recorregut. També és possible inscriure’s telefònicament trucant al 93 655 98 57 i resoldre possibles dubtes per correu electrònic a dubtes@assemblea.cat.

Afegeix un comentari nou