Una ‘tapa solidària’ per garantir els àpats dels infants

F Pere Tarrés
La 'Tapa Solidària' Canpedró arriba enguany a la seva sisena edició. Font: Fundació Canpedró
La 'Tapa Solidària' Canpedró arriba enguany a la seva sisena edició. Font: Fundació Canpedró

Una ‘tapa solidària’ per garantir els àpats dels infants

F Pere Tarrés

Resum: 

La iniciativa impulsada per la Fundació Canpedró pretén recaptar fons per cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació, lúdiques, socioculturals i de reforç escolar dels infants.

La Fundació Canpedró organitza per al proper divendres 4 i dissabte 5 d’octubre la ‘Tapa Solidària’, una iniciativa pensada per recaptar fons per al finançament del programa ‘Petits dinars’ que cobreix les necessitats bàsiques d’alimentació, lúdiques, socioculturals i de reforç escolar dels fills i filles de les persones usuàries del centre durant els 188 dies de l’any que no hi ha escola.

Coincidint amb la festa major del barri d’Hostafrancs de la ciutat de Barcelona, joves xefs, músics, persones voluntàries i patrocinadors faran possible aquesta festa solidària on s’hi podran degustar fins a 8 tapes catalanes d’autor acompanyades de música en viu.

La sisena edició de la ‘Tapa Solidària’ tindrà lloc, com és tradicional, davant del Centre de Serveis Canpedró, al carrer Sant Crist, 13, a partir de les 20 hores. Enguany, l'entitat organitzadora aposta per superar els 9.325 euros recaptats en l'edició anterior.

La Fundació Canpedró acompanya durant tot l’any a famílies en risc d’exclusió social amb l’objectiu d’assegurar l’alimentació dels infants durant els períodes no escolars i cobrir les seves necessitats psicoafectives i socials oferint relacions entre infants, monitors i monitores, i persones cuidadores i voluntàries que participen en el dia a dia del centre.

Afegeix un comentari nou