VÈRTEX necessita persones que sumin!

F Pere Tarrés
 Font: MCECC
La comissió ofereix la possibilitat de fer una inscripció col·lectiva
 Font: MCECC
La trobada preveu reunir fins a 5.000 persones a Vilafranca del Penedès
 Font: MCECC
El voluntariat de VÈRTEX estarà organitzat en equips de treball segons la tipologia de col·laboració
 Font: MCECC
Durant el dissabte els diferents grups d’edats realitzaran activitats de manera paral·lela

VÈRTEX necessita persones que sumin!

F Pere Tarrés

Resum: 

El MCECC fa una crida per poder comptar amb un gran equip de voluntaris i voluntàries durant el cap de setmana de la trobada.

El cap de setmana del 14 i 15 d’abril, el Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés (MCECC) organitza la primera gran trobada general i necessita persones voluntàries per a fer-ho possible. L’esdeveniment, que tindrà lloc a Vilafranca del Penedès, preveu reunir fins a 5.000 persones, amb infants, adolescents, joves, i monitors i monitores provinents de centres d’esplai d’arreu del territori català.

Des del MCECC es fa una crida per poder comptar amb un gran equip de voluntaris i voluntàries durant el cap de setmana. El voluntariat de VÈRTEX estarà organitzat en equips de treball segons la tipologia de col·laboració que duguin a terme, que pot anar des de tasques logístiques i de suport fins a la dinamització de les pròpies activitats. Durant el dissabte els diferents grups d’edats realitzaran activitats de manera paral·lela i no serà fins diumenge quan tothom es reunirà per viure la trobada conjuntament.

La comissió ofereix la possibilitat de fer una inscripció col·lectiva per si un grup de persones vol formar part del mateix equip de treball. Alhora, al moment de registrar-se cal informar de la disponibilitat, la tasca en què agradaria col·laborar, ja sigui segons habilitats, capacitats o motivacions de cada persona, i la preferència d’etapa d’edat amb qui es vol intervenir. El període d’inscripció per formar part d’aquest voluntariat finalitza el dimecres 28 de febrer.

Més informació

Afegeix un comentari nou