Viatjar pels gustos del món sense sortir de casa

Fundació Pere Tarrés - Transversal
La Fundació Canpedró ofereix gastronomia solidària a domicili. Font: Fundació Canpedró
La Fundació Canpedró ofereix gastronomia solidària a domicili. Font: Fundació Canpedró

Viatjar pels gustos del món sense sortir de casa

Fundació Pere Tarrés - Transversal

Resum: 

La Fundació Canpedró ofereix sopars gastronòmics a domicili per seguir acompanyant a famílies en risc d’exclusió social i assegurar l’alimentació de la infància més vulnerable.

La Fundació Canpedró engega un servei de gastronomia solidària a domicili amb l’objectiu de recaptar fons per poder mantenir l’activitat que duien a terme abans de l’esclat de la crisi sanitària causada per la COVID-19 i seguir així ajudant a les persones que més ho necessiten.

L’entitat acompanya durant tot l’any a famílies en risc d’exclusió social amb l’objectiu d’assegurar l’alimentació de la infància durant els períodes no escolars i cobrir les seves necessitats psicoafectives i socials oferint relacions entre infants, monitors i monitores, i persones cuidadores i voluntàries del centre.

Amb el brot de coronavirus, el seu servei de gastronomia solidària ha quedat aturat a conseqüència de les cancel·lacions de tots els actes i l’entitat s’ha vist obligada a reinventar-se amb la creació d’aquest nou format de sopars a domicili.

En què consisteix i com puc gaudir d’aquesta experiència?

La Fundació Canpedró proposa portar les cuines del món a casa d’aquelles persones que ho desitgin. Cada dimarts, l’entitat descobrirà la proposta gastronòmica d’un país a través d’un menú de cinc plats que farà públic a les seves xarxes socials (instagram, facebook, twitter).

Aquelles persones que estiguin interessades a adquirir-lo, podran encarregar-lo entre dimecres i dijous mitjançant el telèfon 659 634 870.

El menú té un cost de 20 euros i es podrà recollir, o bé demanar que te’l portin a casa, el divendres, dissabte i diumenge de 19 a 22 hores. La preparació i lliurament dels menús es farà sempre sota estrictes mesures de seguretat sanitària.

Afegeix un comentari nou