Voleu formar part del mapa de l’Animació Sociocultural a Catalunya?

F Pere Tarrés
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Voleu formar part del mapa de l’Animació Sociocultural a Catalunya?

F Pere Tarrés

Resum: 

És una iniciativa de la Coordinadora per a l'animació sociocultural de Catalunya que pretén informar sobre les entitats, institucions, empreses i organismes del sector.

Aquest mapa busca ser una eina viva i de renovació constant al servei de tots els agents del món de l'Animació Sociocultural de Catalunya. Possibilita saber què s’està fent, on s’està fent, qui ho està fent i amb quina finalitat s’estan fent. Així mateix, el Mapa ha de facilitar el treball en xarxa de totes les persones implicades en l’ASC, tot ajuntant esforços, engegant iniciatives i aprofitant sinèrgies.

La Coordinadora per a l'animació sociocultural a Catalunya (CASC-CAT) està formada per animadors i animadores socioculturals, associacions, universitats, cicles Formatius i la resta d'agents del sector.

Aquelles entitats, institucions, empreses i organismes que estiguin interessats en formar part d'aquest mapa interactiu, han d'omplir el següent formulari.

Un cop hagueu enviat les dades mitjançant el formulari, aquestes seran revisades abans d’incloure-les en el mapa. Aquesta operació pot tardar uns dies. Per qualsevol dubte podeu escriure a coordinadorasociocultural@gmail.com.

Afegeix un comentari nou