Vols ser voluntari/a del Gran Recapte?

F Pere Tarrés
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Vols ser voluntari/a del Gran Recapte?

F Pere Tarrés

Resum: 

El Gran Recapte d'aliments torna els propers 25 i 26 de novembre i calen 27.500 persones voluntàries per cobrir els més de 2.500 punts de recollida.

Un any més, el Banc dels Aliments posa en marxa la El Gran Recapte d'aliments. La vuitena edició de la iniciativa tindrà lloc els dies 25 i 26 de novembre amb l'objectiu de recollir aliments nutritius de llarga durada; llet, oli i conserves, a més de sensibilitzar i mobilitzar la població de Catalunya per ajudar a pal·liar la realitat actual de pobresa i precarietat del país.

Enguany, el fil argumental de la campanya comunicativa d’aquesta vuitena edició és la màgia i està protagonitzada per Antonio Díaz, el Mago Pop. La massiva participació ciutadana a la campanya, el volum d’aliments recaptats i la implicació d’empreses i organitzacions fan possible omplir el magatzem del Banc dels Aliments com per art de màgia.

En aquesta edició s'habilitaran 2.500 punts de recollida d'aliments repartits per tot Catalunya i per fer-ho possible serà necessari la participació de 27.500 persones voluntàries. És molt important que cada punt compti amb un coordinador/a i una desena de persones voluntàries per omplir els diferents torns.

Com em puc fer voluntari/a?

Aquelles persones que ho vulguin ja poden registrar-se com a voluntaris/es o coordinadors/es al web del Gran Recapte, on també podran trobar més informació sobre la iniciativa.

Afegeix un comentari nou