Voluntare llença la Guia d’indicadors per mesurar l’impacte del voluntariat corporatiu

Suport Tercer Sector – Fundesplai

Voluntare llença la Guia d’indicadors per mesurar l’impacte del voluntariat corporatiu

Suport Tercer Sector – Fundesplai

Resum: 

Aquest recurs permet a les empreses disposar de mètriques i indicadors per avaluar el resultat i l’impacte de les seves accions de voluntariat.

La xarxa internacional de voluntariat corporatiu Voluntare ha publicat el mes de juliol aquesta guia, que ha comptat amb la col·laboració de la consultora Mas Business, especialitzada en Responsabilitat Social Empresarial, i de la fundació Hazloposible.

Més de 30 professionals de 24 entitats socials i empreses han participat en la identificació del llistat d’indicadors que s’han fet servir en l’elaboració de la publicació, la primera d’aquest tipus editada en llengua castellana.

Segons Voluntare, el document ofereix una descripció “consensuada i unificada” dels principals indicadors que segueixen les empreses a l’hora d’avaluar i mesurar les seves activitats de voluntariat corporatiu.

La guia organitza els indicadors en tres grans blocs: els que permeten mesurar les accions de voluntariat corporatiu; els utilitzats per mesurar la contribució econòmica social i els que serveixen per conèixer l’impacte en els recursos humans.

Aquesta publicació és gratuïta i es pot consultar i descarregar en aquesta pàgina web.

Afegeix un comentari nou