XXII Premi Voluntariat

XXII Premi Voluntariat

Resum: 

El Departament de Benestar Social i Família, obre una nova edició del Premi Voluntariat per a l'any 2015 per tal de reconèixer activitats o projectes d'entitats de voluntariat.

El premi voluntariat vol premiar les activitats o projectes de les entitats de voluntariat, executats majoritàriament amb persones voluntàries, que donin resposta a alguna de les línies prioritàries establertes en el Pla nacional de l'associacionisme i el voluntariat o en el document que reculli les línies, estratègies i objectius que s'impulsin en cada moment des del Departament de Benestar Social i Família en matèria d'associacionisme i de voluntariat.

La convocatòria 2015 vol premiar aquelles activitats o projectes que tenen com a finalitat millorar la participació de les persones voluntàries a l'entitat.

Pel que fa als requisits, només poden presentar-se les entitats censades al Cens d’entitats del voluntariat a la data de publicació de la convocatòria. Aquestes han de complir també la resta de requisits que s’especifiquen a les bases generals.

Es tracta d'un únic premi, guardonat amb 10.000€, per al millor projecte escollit pel jurat, atenent els criteris de valoració que es recullen a les bases.

El termini per presentar les sol·licituds s’acaba el 25 de maig. Cal lliurar la sol·licitud junt amb la documentació general que estableixen les bases i la documentació específica que es detalla a la convocatòria.

Per a més informació aneu a voluntariat.org.

Afegeix un comentari nou