7 plataformes de micromecenatge on captar fons

F Pere Tarrés
Autor/a: 
Marina Aguilar i Mañas
 Font:
Font:

7 plataformes de micromecenatge on captar fons

F Pere Tarrés
Resum: 

Troba la web que més s'adapta a les característiques de la teva iniciativa i comença a recaptar diners per portar-la a terme.

Apontoque

Plataforma adreçada a iniciatives promogudes per esportistes, clubs, associacions esportives, organitzadors d’esdeveniments esportius, etc. Aquests tenen entre 30 i 42 dies per assolir la quantitat de diners establertes.

Captura de pantalla de la portada del lloc web Apontoque

BetterNow

Plataforma adreçada a donar suport a una entitat a través d’una iniciativa solidària i cercar el suport de la teva xarxa relacional.

Captura de pantalla de la portada del lloc web Betternow

Coopfunding

Plataforma adreçada a donar suport a projectes cooperatius, social i per al bé comú. La web fa servir, a més dels euros, les monedes socials i les criptomonedes.

Captura de pantalla de la portada del lloc web Coopfunding

Deportitas solidarios en red

Plataforma adreçada a què les entitats no lucratives recaptin fons per a iniciatives solidàries. A més a més, permet que les persones esportives puguin vincular un repte esportiu amb una acció de captació de fons per finançar les iniciatives de la plataforma.

Captura de pantalla de la portada del lloc web Deportista solidarios en red

Get your cause

Plataforma adreçada a recaptar fons per iniciatives de qualsevol tipus. Aquesta compta amb un servei d’assessorament gratuït per ajudar-te a assolir els diners necessaris.

Captura de pantalla de la portada del lloc web GetYourCause

Namlebee

Plataforma adreçada a donar suport a iniciatives socials o “políticament díscoles” relacionades amb l’economia alternativa, cultura, ecologisme, drets humanes, transformació o recuperació d’espais, memòria històrica, igualtat de gènere, antimilitaristes, etc. Les persones autores tenen 40 ó 80 dies per assolir el finançament marcat.

Captura de pantalla de la portada del lloc web Namlebee

Siamm

Plataforma adreçada a donar suport a tot tipus d’iniciatives, especialment projectes creatius i artístics.

Video promocional de Siamm, anomenat: Com crear un projecte de crowfuncding a Siamm?