10 detalls solidaris per Sant Jordi a un clic

FCVS
Autor/a: 
Mar Coll
Rosa natural Eterna elaborada per la Fundació Portolà. Font: El Mercat Social
Rosa natural Eterna elaborada per la Fundació Portolà. Font: El Mercat Social
Llibre 'Cicatriu amb una altra història' realitzat per l'entitat Pallapupas. Font: El Mercat Social
Llibre 'Cicatriu amb una altra història' realitzat per l'entitat Pallapupas. Font: El Mercat Social
Caixa amb cors per Sant Jordi i cava de l'entitat Ordi.  Font: El Mercat Social
Caixa amb cors per Sant Jordi i cava de l'entitat Ordi. Font: El Mercat Social
Funda de coixí Drac realitzat per l'entitat Ak Benn al Senegal.  Font: El Mercat Social
Funda de coixí Drac realitzat per l'entitat Ak Benn al Senegal. Font: El Mercat Social

10 detalls solidaris per Sant Jordi a un clic

Autor/a: 
Mar Coll
FCVS

Resum: 

El Mercat Social t'apropa roses, llibres i regals amb valor social perquè celebris la Diada ajudant a impulsar els projectes d'entitats.

Aquest Sant Jordi pots regalar molt més que la rosa i el llibre. Arriba la 7a edició de la campanya ‘Roses que transformen vides’ amb què El Mercat Social posa al teu abast més de 60 productes solidaris per ajudar els projectes socials d’entitats que ara més que mai ho necessiten.

A només un clic, la web -iniciativa de la Federació Catalana de Voluntariat Social- ofereix articles de Sant Jordi amb què contribuiràs a la inserció sociolaboral de persones amb especials dificultats. A més, alguns d’ells estan fets a mà amb productes reciclats o reutilitzats.

Per apropar-te encara més el Sant Jordi amb més valor, El Mercat Social ofereix dues campanyes d’enviament gratuït en tots els seus productes del 13 al 16 d’abril i durant la mateixa Diada, el dia 23.

Tot seguit, et detallem alguns dels articles que estan disponibles a la web perquè puguis reservar la teva rosa, llibre o detall solidari per aquest Sant Jordi.

1. Rosa natural eterna – Fundació Portolà

Fes un regal especial amb aquesta rosa que perdura en el temps. És una rosa natural, però diferent de la convencional, perquè està sotmesa a un procés de liofilització, d’aquesta manera manté el seu aspecte inicial. Es presenta amb un disseny modern i elegant. Un detall perfecte per un amor etern.

Aquest producte està elaborat per la Fundació Portolà, entitat que atén les necessitats d'integració social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual, mitjançant la creació de llocs de treball dignes i remunerats.

2. Figura del Sant Jordi i el drac – Taller Artintegrat

Aquestes figures artesanals decoratives fetes de fang representen el cavaller Sant Jordi i el drac. Un detall solidari ideal per regalar a aquells que desitgin unes peces originals i exclusives representatives d’aquestes dates.

Les figures estan realitzades per joves amb la col·laboració del mestre artesà del taller Artintegrat, el projecte d’ocupació on creen un producte únic amb valor social.

3. Roses - Aprodisca

Les roses solidàries i ecològiques estan a El Mercat Social. Fetes artesanalment amb materials reciclats per ajudar al medi ambient. La compra també inclou un punt de llibre amb un missatge personalitzat per escriure el que més vulguis a la persona estimada.

Els productes estan fetes a mà a Aprodisca, una entitat que fa possible la integració social i laboral de les persones amb discapacitat ateses en els seus centres ocupacionals.

4. Lot de tres punts de llibre amb llavors – Sant Joan de Déu

La millor manera de fer créixer la solidaritat és gràcies a aquests tres punts de llibre amb llavors. Finalitza una història i en comença una altra. Una vegada acabat el llibre, planta el punt que has utilitzat i veuràs com neix una nova vida.

Comprant aquests productes col·labores amb els centres socials, sanitaris i sociosanitaris de Sant Joan de Déu i ajudes a millorar i reescriure les vides de les persones.

5. Cicatriu amb una altra història – Pallapupas

No et perdis les històries de superació, valentia i humor escrites per en Bernat, la Manar, en Marc i l’Adam, quatre infants hospitalitzats. Els protagonistes superen amb enginy diversos contratemps que els deixen cicatrius.

Aquest llibre solidari dona suport a Pallapupas, una entitat que ajuda als pacients i els seus familiars per tal de millorar el seu estat emocional mitjançant l’humor i el teatre.

6. Rosa de galeta – El Rosal

El Sant Jordi més dolç està al Rosal amb les seves galetes de xocolata en forma de rosa. Fetes a mà, una a una, amb ingredients de qualitat i proximitat. Regala aquest detall solidari i endolça el teu amor per als teus amics o estimats.

Amb la compra d'aquestes roses estàs contribuint un projecte d’El Rosal d’economia social que dona ocupació a persones amb discapacitat i risc d’exclusió.

7. Clauer rosa - Ared

Porta una rosa sempre al teu costat amb aquest clauer artesanal fet de roba. El millor detall solidari per aquest Sant Jordi està al Mercat Social, aprofita i regala aquest producte sostenible i decoratiu, dona un toc de color al teu dia a dia.

Comprant aquestes roses col·labores amb la Fundació Ared que treballa per la inclusió social i laboral de persones en situació de vulnerabilitat mitjançant la formació i l’acompanyament.

8. Pinxo sabonets – Taller Baix Camp

Un detall solidari que no et deixarà indiferent. Aquests pinxos de sabonets artesanals estan elaborats exclusivament per Sant Jordi, formats per quatre petites roses i un drac. Un regal ideal per decorar la llar.

Amb la compra del producte ajudes al Taller Baix Camp de Reus a donar ocupació a persones amb discapacitat intel·lectual.

9. Caixa Cors Sant Jordi + Cava – Ordi

La nit perfecta per Sant Jordi és possible gràcies a aquest Cava Brut Nature de la Cooperativa L’Olivera acompanyat de la caixa-llibre amb dotze cors de diferents tipus de xocolata: negre amb taronja, amb llet i caramel i de Rubi.

Gaudint d’aquests productes col·labores amb Ordi, entitat que lluita per la creació de llocs de treball estables per a persones amb discapacitat intel·lectual.

10. Funda de coixí drac – Ak Benn

Un regal ideal per decorar casa teva i la vida dels teus infants. Aquesta funda de coixí en forma de drac està feta artesanalment amb colors cridaners i divertits. Il·lumina el Sant Jordi amb aquest detall solidari.

Les fundes estan elaborades pels joves i dones d'Ak Benn al Senegal. Compra-les i contribuiràs en el seu futur, millorant l’aprenentatge i la formació.

Afegeix un comentari nou