100 quilòmetres de solidaritat i voluntariat

 Font:
Font:

100 quilòmetres de solidaritat i voluntariat

Resum: 

La iniciativa Intermón Oxfam Trailwalker 2012 necessita, d'una banda, equips participants i, d'altra, persones voluntàries per poder cobrir els 100 quilòmetres de trajecte i les 32 hores de durada de la marxa. Encara estàs a temps per apuntar-te a totes dues activitats: les inscripcions de grups es tanquen el 30 de març.

Amb el repte Trailwalker 2012, l'ONG Intermón Oxfam plateja un repte doble: Anima a crear un petit grup i participar a una marxa de 100 quilòmetres, i també a recaptar diners per a la cooperació internacional. Enguany se celebrarà a Girona, el cap de setmana del 5 i 6 de maig. La marxa seguirà la ruta coneguda com a Via Verda entre Olot i Sant Feliu de Guíxols.

Per participar-hi, cal formar equips de 6 persones: 4 que faran el recorregut a peu i 2 persones de suport. Durant les setmanes prèvies a la marxa aquests grups intentaran aconseguir donacions per a projectes de cooperació d'Intermón Oxfam i el primer cap de setmana de maig faran el recorregut de 100 quilòmetres en menys de 32 hores.

Si t'agrada aquesta idea, encara estàs a temps de presentar-hi el teu equip. Ho pots fer fins al 30 de març.

També hi ha d'altres maneres de col·laborar en aquesta iniciativa, com ara, fent de voluntari/ària. Intermón Oxfam Trailwalker és un exercici logístic enorme, ja que cal abastar els 100 quilòmetres i les 32 hores de la marxa. Seria impossible aconseguir-ho sense la participació i implicació de moltes persones. L'ONG calcula que caldran 150 volunaris/àries, que puguin realitzar diferents activitats.

Sense el suport de les persones voluntàries seria impossible organitzar el Trailwalker

Caldran voluntaris i voluntàries de tota mena: Personal sanitari, fisioterapeutes, podòlegs, persones que participin en les tasques d'organització o que s'encarreguin de la senyalització de la ruta i dels punts de control, etc. La seva dedicació en temps, habilitats i experiència és part essencial de la iniciativa.

En aquest enllaç podràs trobar la llista de perfils que necessiten i podràs realitzar la inscripció.

Intermón Oxfam Trailwalker és un esdeveniment de treball en equip; els grups participants ho han de fer, però també tot l'equip professional i voluntari que s'encarrega de l'organització. Pot ser una experiència molts enriquidora, anima-t'hi!

Afegeix un comentari nou