18a edició de “Guanya’t el cel amb el pare Manel”

 Font:
Font:

18a edició de “Guanya’t el cel amb el pare Manel”

Resum: 

El pròxim 2 de juny tindrà lloc al Barcelona Teatre Musical la gala solidària. Un espectacle ple de rostres famosos que recapta diners per a projectes per a nens i joves amb risc d’exclusió.

La gala benèfica, que any rere any aconsegueix reunir autèntics ídols del món de l’espectacle, enguany comptarà amb monòlegs, música i grans dosis d’humor. Joan Manel Serrat, Jordi Évole, Carlos Latre o Estopa, entre d’altres, seran els encarregats d’amenitzar la vetllada.

Fa 17 anys, durant la presentació de l’espectacle, el mateix pare Manel va tenir unes paraules d’agraïment cap els impulsors del primer festival: Carles Flavià i Pepe Rubianes. Des d’aleshores el projecte no ha deixat de créixer i cada any són més els que donen suport a la tasca del religiós.

Les entrades ja són a la venda a la seu de la Fundació Pare Manel i a través de la web de venda d' El Periódico de Catalunya, amb preus de 30 a 50 euros en funció de la ubicació. Els beneficis de l’espectacle es destinaran a la Fundació que el pare Manel va engegar ara fa uns any, que es dedica a ajudar les famílies més deprimides dels barris de Verdum i Roquetes de Barcelona.

Recorda amb aquest vídeo alguns dels millors moments de la Gala "Guanya't el cel amb el Pare Manel" del 2013, com l'actuació de Joan Manel Serrat.

Afegeix un comentari nou