19a Gran Festa pel suport als infants i joves amb problemes de cor

 Font:
Font:

19a Gran Festa pel suport als infants i joves amb problemes de cor

Resum: 

ACCIC i CorAvant organitzen la Gran Festa del cor per al proper dia 5 d’octubre al parc d’atraccions Tibidabo.

La Festa del cor se celebra per dinovena vegada amb l’objectiu d’ajudar a tots aquells infants i joves que pateixen de problemes del cor.
El dissabte 5 d’octubre sota el lema “el cor ens demana festa, vine a descobrir-la” tothom que ho vulgui es podrà acostar al parc del Tibidabo per gaudir de diverses activitats com una cursa solidària, gegants i enlairament de globus, a més de les atraccions del parc.

Després de l’èxit de la 18ª festa en què es ca celebrar l’any europeu de l’envelliment actiu i la solidaritat intergeneracional”, i es va fer un homenatge a tots els avis que conviuen amb infants i joves amb cardiopatia congènita, aquest any l’acte central anirà a càrrec de l’actor Jaume Comas (el Domènec de la Riera) i el periodista Carles Prats. A més, també hi haurà Ball de Bastons a càrrec de la colla de Santa Coloma de Gramenet i Batukada amb els Draconaires.

Tots els infants i menors de 16 anys que hi vulguin participar tindran l’entrada gratuïta i podran comprar el mocador solidari per sis euros ,que es destinaran a ajudar als afectats per cardiopaties congènites. Els adults i majors de 16 anys gaudiran d’un descompte en l’entrada juntament amb el mocador solidari.

L’Associació de Cardiopaties Congènites i el seu projecte CorAvant van néixer el 1994 arrel del intercanvi d’experiències entre familiars afectats de cardiopaties congènites, una malformació del cor que implica el seguiment mèdic al llarg de tota la vida i sovint intervencions quirúrgiques. L’AACIC actua en els àmbits escolar, hospitalari, familiar, social, laboral i lúdic per donar suport tant als afectats per la malaltia com a les seves famílies.

Afegeix un comentari nou