220 persones sol·liciten enguany a Amics de la Gent Gran la companyia de voluntaris/es

Suport Tercer Sector – Fundesplai

220 persones sol·liciten enguany a Amics de la Gent Gran la companyia de voluntaris/es

Suport Tercer Sector – Fundesplai

Resum: 

L’entitat fa una crida per mobilitzar voluntariat de cara al nou curs. Segons l’ONG, més de 175.000 persones grans pateixen soledat no desitjada a Catalunya.

Davant aquesta situació, invisible per a bona part de la societat, Amics de la Gent Gran compta amb diversos programes a tot Catalunya per donar suport emocional i/o assistencial a aquests avis i àvies que pateixen soledat i crear un vincle afectiu entre voluntariat i gent gran.

Visitar una persona gran a casa seva o a la residència on viu per escoltar-la i conversar, sortir a passejar o acompanyar-la per fer gestions de carrer són algunes de les opcions que s’ofereixen.

“Amb una visita setmanal a casa de la persona gran, la persona voluntària aconsegeix millor la qualitat de vida de la persona gran, que se sentí estimada i retornar-li les ganes de sortir i socialitzar”, afirmen des de l’entitat.

L’ONG ofereix l’oportunitat fer voluntariat a més d’una desena de municipis. Les persones interessades ja poden consultar les demandes disponibles i inscriure’s a les properes sessions formatives programades per al mes de setembre.

Per a més informació, es pot contactar al correu info@amicsdelagentgran.org i al telèfon 93 207 67 73.

Afegeix un comentari nou