2a Festa de les famílies solidàries a Illa Fantasia

FCVS
 Font:
Font:
 Font:
Font:

2a Festa de les famílies solidàries a Illa Fantasia

FCVS

Resum: 

L’objectiu de la festa és conscienciar i informar sobre l’acolliment familiar i sensibilitzar a la societat respecte els Drets dels infants recollits a la Convenció Internacional.

La FEDAIA, en col·laboració amb Illa Fantasia i amb el suport de l’Institut Català de l’Acolliment i de l’Adopció (ICAA), organitza la 2a edició de la “Festa de les famílies solidàries a Illa Fantasia.

L’objectiu de la festa és sensibilitzar, conscienciar i informar sobre l’acolliment familiar, una mesura de protecció infantil que continua sent desconeguda per a la majoria de la ciutadania i que representa una gran oportunitat per a molts infants en situació de desemparament. L'acolliment familiar té com a objectiu proporcionar un entorn familiar a un infant que ho necessita durant un temps determinat amb tot el que això implica: afecte, atenció individualitzada, referents familiars, etc. La “Festa de les famílies solidàries” també vol sensibilitzar a la societat respecte els Drets dels infants recollits a la Convenció Internacional.

Durant la jornada hi haurà un punt informatiu on les persones que ho desitgin podran rebre més informació sobre l’acolliment familiar així com, sobre les entitats de la FEDAIA que aposten per aquesta mesura: AD’Iniciatives Socials, Casa Sant Josep, Cel Obert, Creu Roja, Drecera, Infància i Família, Intress i IReS. A més, els assistents podran gaudir d’una “Aquasound Pool Party”, una activitat que es realitzarà a la piscina d’ones amb el millor DJ de Mashup “DJ Surda” a partir de les 15:30h.

Per poder assistir a l’esdeveniment s’han posat a la venda, de manera online, entrades solidàries amb un preu especial de 13 €. Tota la recaptació es destinarà a projectes de la Federació destinats a infants i famílies en situació de desemparament o risc d’exclusió social. Per aquest acte, la FEDAIA disposarà de 300 entrades gratuïtes cedides pel parc per poder convidar a passar un dia d’oci a Illa Fantasia a les famílies d’acollida de Catalunya.

FEDAIA és la plataforma que agrupa a Catalunya el conjunt d’entitats d’infància, joves i famílies en situació de risc social. Va néixer l’any 1996 i actualment està formada per 91 entitats que atenen a més de 100.000 infants i 35.000 famílies a través de serveis en l’àmbit de l’acció social, l’educació, la formació pre-laboral i l’atenció a les famílies.

Afegeix un comentari nou