356 kilòmetres solidaris pel càncer infantil

Autor/a: 
FCVS- Comunicació
 Font:
Font:

356 kilòmetres solidaris pel càncer infantil

Autor/a: 
FCVS- Comunicació

Resum: 

La Fundació Enriqueta Villavecchia ha organitzat el repte “365 km solidaris a benefici del càncer infantil” i està buscant col·laboradors. El repte l’està fent el Xavier Agustí i els col·laboradors que ja s’han sumat a la causa s’han compromès a aportar una quantitat per km realitzat. Els imports varien i van des de 10 cèntims a 1 euro per km.

Xavier Agustí, aficionat a l’esport i als trails de muntanya, vol córrer per la causa del càncer infantil i ho farà amb la Fundació Enriqueta Villavecchia, que treballa per cobrir les necessitats i ajudar als nens malalts de càncer i a la seva família. El corredor s’ha proposat córrer tres trails: una primera travessa de Núria a Queralt que ho va fer el passat 30 de juny, l’Ultratrail Aneto que ho va fer el passat 28 de juliol i per últim, el pròxim 31 d’agost farà l’Ultratrail de Montblanc, en total, són 356 que recorrerà pel càncer infantil.

Si voleu afegir-vos a la cursa i participar es pot fer de diverses maneres, fent una aportació per km, una contribució de 0’10, 0’20, 0’50 o 1 € per km recorregut. S’ha d’enviar un correu a fundacio@fevillavecchia.es amb la quantitat que us agradaria col·laborar per cada km realitzat. Al setembre se sabrà el nombre total de km que ha recorregut i la fundació es posarà en contacte amb vosaltres. També es pot fer una aportació puntual i deixar els comentaris que vulgueu a http://www.migranodearena.org/fundaciononcologia-infantil-enriqueta-villavecchia1 o sinó fer una transferència al n. de compte de la Fundació 2100.1003.16.0200171700 indicant de concepte “365 km solidaris” i el vostre nom. Per a més informació per seguir el gran repte d’en Xavier Agustí podeu consultar la pàgina web de la Fundació. Com diuen des d’Enriqueta Villavecchia “Moltes petites parts faran que cada kilòmetre valgui molt!”

Afegeix un comentari nou