5 regals solidaris per comprar amb el cor

FCVS
lot alimentació alba Nadal Font: Fundació Alba
El Nadal és moment d’or per comprar i regalar gastronomia amb valor social
 Font: (des)vestint aliments
Amb el Joc de (des)vestint aliments contribuiràs a l’educació per no malbaratar aliments
 Font: Dona Kolors
Suma’t a lluir i regalar moda amb valor amb els complements amb estil
 Font: AECC
La polsera de l’AECC està gravada amb un missatge molt especial

5 regals solidaris per comprar amb el cor

FCVS

Resum: 

A El Mercat Social trobaràs detalls solidaris en línia perquè aquest Nadal puguis fer un regal original que contribueixi a ajudar les entitats socials

S’apropa el Nadal d’un any que la crisi generada per la pandèmia ha afectat encara més les entitats socials i els col·lectius vulnerables amb els quals treballen. Aquestes festes, una compra solidària pot ser una molt bona manera de col·laborar i sorprendre a qui més estimes amb un regal bonic, original i amb molt valor.

A El Mercat Social, la botiga en línia de difusió i venda de productes d’entitats socials de la Federació Catalana de Voluntariat Social, hi trobaràs més de 400 propostes perquè ara, més que mai, compris amb el cor. A més, t’ho porten on tu vulguis i si aprofites les promocions d’enviament gratuït els dies 1, 10, 11, 12 i 13 de desembre no pagaràs l’enviament.

Lots d’alimentació, neules i més coses bones

El Nadal és moment d’or per comprar i regalar gastronomia amb valor social. Pots trobar una gran varietat de lots que inclouen torrons, vins, caves, embotits, dolços... i ajudar a les entitats socials que hi ha darrere com l’Associació Alba, la Fundació Portolà, Ilersis, AIS Ayuda o Ordi.

També pots optar per caixes de neules amb els desitjos de persones ateses als centres de Sant Joan de Déu, o els formatges Muntanyola, la formatgeria impulsada per AMPANS dones feina a persones amb discapacitat intel·lectual.

Jocs i joguines amb valor

La canalla pot gaudir d’un Nadal amb jocs per divertir-se, aprendre i que tinguin més valor que mai. Amb el Joc de (des)vestint aliments contribuiràs a l’educació per no malbaratar aliments: podràs posar-te amb la família en el paper de compradors i compradores que intenten fer una compra el més justa, ecològica, saludable i solidària possible.

El Mercat Social ofereix també jocs com l’Aualé, i lots de ninos i titelles. Aquestes joguines fan possible que joves i dones d’Ak Benn a Dakar, el Senegal, continuïn treballant per un futur millor.

Articles de llar i decoració amb estil i solidària

Troba aquell detall per decorar la llar que et farà sentir millor i dona un toc de renovació a aquell espai de la casa. Caixetes per guardar les claus, cotxets fets amb llauna reciclada per posar color i originalitat a l’estanteria... Trobaràs el regal perfecte per decorar la llar.

I si vols que a la taula no hi falti cap detall per aquestes festes, pots optar per donar-li un punt amb les estovalles fetes a mà per les persones en risc d’exclusió social que treballen a Dona Kolors o el CPS Francesc Palau. També pots guarnir la taula amb les safates de zebú, el joc de coberts, les culleretes de cafè o la panera multicolor, productes artesanals de la cooperativa de Dones de Yamuna a Madagascar.

Accessoris amb moda ètica

Suma’t a lluir i regalar moda amb valor amb els complements amb estil que t’ofereix El Mercat Social. Hi trobaràs bosses de roba, shopping bags, reciclades, texanes... tria la que més t’agradi perquè hi ha de tots els colors i mides.

A més, també pots regalar des d’un necesser, a una bandana o una mascareta. Tots els articles estan fets a mà per persones amb especials dificultats o risc d’exclusió social. Ajudaràs a les causes d’entitats com Dona Kolors, Back to Eco, Grup Èxit, Centre Assis, Pallapupas i CCAR.

Bijuteria

Regala les peces de bijuteria més especials, un detall per fer feliç a qui el rep i a les persones que treballen en el marc d’una entitat. La polsera de l’AECC està gravada amb un missatge molt especial, tant per qui la llueix com pel vincle que es crea amb una altra persona.

I si prefereixes un estil més ètnic, posa’t al canell la polsera de Yamuna, feta amb zebú natural, col·laboraràs amb els projectes d'atenció a la infància i dones a Madagascar.

Afegeix un comentari nou