El Casal dels Infants engega la 6a edició de la Tapa Solidària

FCVS
 Font:
Font:
 Font:
Font:

El Casal dels Infants engega la 6a edició de la Tapa Solidària

FCVS

Resum: 

Els germans Albert i Ferran Adrià apadrinen la 6a edició de la iniciativa que involucra més de 80 restaurants per donar oportunitats educatives a les mares i nadons del projecte "Vincles" de l'entitat.

La Tapa Solidària és un projecte apadrinat pels cuiners Albert i Ferran Adrià, que suma els esforços de molts restaurants i del Casal dels Infants per lluitar contra les desigualtats entre infants i joves. La idea és transformar les millors tapes en oportunitats per acabar amb les desigualtats per això, cada restaurant col·laborador aporta 0,50 euros de la venda d’una tapa de la seva carta al Casal dels Infants, que treballa des de fa més de 30 anys perquè l'educació alimenti el futur dels infants i joves en situació de vulnerabilitat.

En les cinc primeres edicions, la Tapa Solidària ha aconseguit més de 122.000 euros que s'han destinat íntegrament a Vincles, un projecte maternoinfantil que cada dia acompanya a mares amb nadons de 0 a 3 anys en situacions de vulnerabilitat. El projecte neix de la voluntat d'invertir en educació per tal de fer créixer les possibilitats de tirar endavant d'aquests infants.

La Tapa Solidària ha estat clau en el funcionament de Vincles als barris de Badalona, Santa Coloma, Salt i Barcelona. “El darrer any hem acompanyat més de 500 nadons i mares d'entorns i famílies marcades per la pobresa perquè tinguin un inici de vida segur i puguin sortir-se'n”, va detallar el Vicepresident del Casal dels Infants, Lluís Prats, en la presentació de la nova edició.

Restaurants i sortejos solidaris

El Tickets, escenari de la presentació de la 6a edició, és només un dels restaurants de renom que se sumen a la iniciativa, que compta amb més de 80 restaurants. Pots consultar tots els restaurants que s'han sumat a la iniciativa en el següent llistat.

A banda, amb la consumició de la Tapa Solidària hi haurà l'opció d’omplir les dades dels sotagots de la Tapa i participar en el sorteig d’un àpat per a dues persones cedit per cadascun dels restaurants. Amb la mateixa acció s'entrarà també en un sorteig d'un viatge a Dubai per a dues persones, cortesia del xef Mariano Andrés amb visita inclosa al seu restaurant "Seville's" a la capital dels Emirats.

Afegeix un comentari nou