7 pel·lícules nadalenques amb esperit solidari

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Autor/a: 
Dani Gallart
Un recull de pel·lícules per a tota la família que ens recorden el significat del Nadal. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
Un recull de pel·lícules per a tota la família que ens recorden el significat del Nadal. Font: Unsplash.
Alguns dels temes que es tracten a les pel·lícules són l'amor, la solidaritat i la família. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
Alguns dels temes que es tracten a les pel·lícules són l'amor, la solidaritat i la família. Font: Unsplash.

7 pel·lícules nadalenques amb esperit solidari

Autor/a: 
Dani Gallart
Suport Tercer Sector – Fundesplai

Resum: 

Un recull de pel·lícules per a tots els públics que reforcen l’esperit solidari d’aquestes dates.

7 títols que ens recorden l’esperit de Nadal. Un esperit solidari reforçat per l’amor, l’altruisme i la família entre d’altres.


'Love actually'

A Londres, poc abans del Nadal, s'entrellacen un seguit d'històries divertides i commovedores. A través d’aquestes històries, el llargmetratge mostra totes les facetes de l’amor: miris on miris, trobaràs l'amor a tot arreu. Tots els personatges, cada un a la seva manera estan relacionats amb els aspectes més divertits, tristos, ingenus i estúpids de l'amor.

'Conte de Nadal'

Una de les històries de Nadal més conegudes, s’han fet tot tipus de remakes, des dels Telenyecos fins a Dinsey. A través del desagradable personatge d’Ebenezer Scrooge, es mostra com fins i tot el personatge més egoista i avariciós del món, pot ser solidari. Gràcies a la visita de tres esperits la nit de Nadal, el senyor Scrooge descobrirà el veritable significat del Nadal.


'Un Nadal de bojos'

Quan la seva filla se’n va de casa per primer cop, el matrimoni Krank decideix fer un creuer al Nadal. Però en l’últim moment, la seva filla decideix tornar per presentar la seva parella amb la que es vol casar. Un seguit d’esdeveniments, farà que el matrimoni Krank realitzi un acte molt solidari amb els veïns que mai ha soportat i recordi que el més important és la família.


'Set ànimes'

Després de provocar involuntàriament un accident en el que van morir set persones innocents, aquest inspector d’hisenda, ajudarà a 7 persones desconegudes de forma altruista donant el que més necessita aquesta gent.


'¡Què bell es viure!'

La història de l'àngel que aconsegueix les seves ales després de fer una bona acció, l'home que viatja a un món en el qual ell no hauria existit i la bondat de l'ésser humà, la qual de vegades sembla només existir en les festivitats, són només alguns dels ingredients d'aquest gran clàssic del Nadal.


'Joyeux Noel'

Basada en fets reals, el llargmetratge narra la història d'un grup de soldats de diferents bàndols de la Primera Guerra Mundial. Durant la cruenta guerra de les trinxeres, els bàndols decideixen fer una treva per celebrar la nit de Nadal tots junts.

'Family Man'

Un egocèntric bróker de Wall Street està obsessionat amb el treball i amb la seva vida plena de luxes, fins que un incident la nit de Nadal el fa despertar en una altre vida totalment diferent i comença a valorar el que realment importa a la vida.

Afegeix un comentari nou