7 regals solidaris per aquest Nadal

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Autor/a: 
Dani Gallart
Tot tipus de regals que donen l'oportunitat de ser solidari per una bona causa. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
Tot tipus de regals que donen l'oportunitat de ser solidari per una bona causa. Font: Unsplash.
A través de l'associació AFANOC pots comprar una gorra per lluitar contra el càncer infantil. Font: AFANOC. Font: Font: Unsplash.
A través de l'associació AFANOC pots comprar una gorra per lluitar contra el càncer infantil. Font: AFANOC.
Pulseras Candela lluita contra el càncer infantil a través de la investigació. Font: Pluseras Candela. Font: Font: Pulseras Candela.
Pulseras Candela és una altre organització que lluita contra el càncer infantil a través de la investigació. Font: Pluseras Candela.

7 regals solidaris per aquest Nadal

Autor/a: 
Dani Gallart
Suport Tercer Sector – Fundesplai

Resum: 

Fundacions i entitats proposen petits detalls nadalencs per col·laborar per una bona causa.

Regals per Nadal, el dia de Reis, pel Caga Tió o pel famós amic invisible. Qualsevol motiu és bo per regalar una mica de solidaritat gràcies a les propostes que ens fan les diferents fundacions i associacions arreu de Catalunya.

Aquest Nadal, pots ser solidari de moltes formes. En aquest llistat, et recollim 7 exemples de regals soldiaris.

1. Un CD, amb molta força femenina

Osona Contra el Càncer és una associació fundada l’abril de 1998 per ajudar a les persones afectades de càncer i els seus familiars. També impulsa la prevenció, la formació i la recerca sobre la malaltia.

Aquest nadal, l’associació proposa contribuir amb la seva causa a través del CDPetits regals d’elles’. Es tracta d’un recopilatori musical que inclou el tema inèdit ‘Tingues Bon Nadal’, composat per Pep Sala. Aquest CD musical també compta amb la participació d’artistes com The Sey Sisters, Gemma Humet, Núria Graham o Laura Centellas. El preu del CD són 10€ i tota la recaptació anirà a parar a Osona Contra el Càncer.

2. Una agenda original, per començar bé l’any

La Fundació Prodis neix amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies, recolzant la seva inclusió en una societat justa i solidària. La Fundació posa a la venda una agenda ben original per recaptar fons per l’entitat i poder contractar persones amb discapacitat intel·lectual.

3. Un nas vermell per regalar somriures

Pallapupas és una organització que treballa perquè hi hagi un espai per al riure durant el procés de la malaltia, i així convertir els hospitals en espais més amables i plens de vida mitjançant actuacions artístiques, amb un mètode artístic propi. L’organització disposa de diversos regals per Nadal, entre els quals es troba el seu famós nas vermell. Gràcies als fons captats, Pallapupas podrà portar somriures i rialles als hospitals d’arreu de Catalunya.

4. Aquest Nadal, regala una polsera

Pulseras Candela és una associació que lluita contra el càncer infantil a través de la investigació que duen a terme a l’Hospital San Joan de Déu. Amb la compra d’una de les seves originals polseres, l’associació aconseguirà fons per a la investigació i que els 100% dels infants superin la malaltia.

5. Llibres pel Nadal

Creu Roja, dona la possibilitat d’adquirir tot tipus de regals i així col·laborar amb totes les activitats que realitza l’entitat. Una de les formes per posar un granet de sorra és amb la compra d’un dels seus llibres. Però Creu Roja també ofereix altres regals nadalencs, com penjolls, samarretes o paquets de formació en diferents àmbits socials.

6. Un mocador imparable

La Fundació Josep Carreras lluita contra la leucèmia, perquè algun dia, sigui 100% curable. Per aquestes dates assenyalades es pot col·laborar de moltes formes amb la fundació. Un dels regals estrella, és el seu mocador imparable o qualsevol dels altres mocadors que tenen a la venda, que es poden adquirir a partir de 10€. Una altra opció són els regals nadalencs que proposa, com postals per felicitar el Nadal o petits detalls per decorar l’arbre.

7. Una gorra contra el càncer infantil

L’associació AFANOC, més coneguda sota el paraigües de la seva iniciativa ‘Posa’t la Gorra’, lluita contra el càncer infantil. N’hi ha moltes maneres per col·laborar amb l’associació i una d’elles és amb la compra de les seves gorres. Amb un preu molt econòmic d’entre 5 i 7 euros es poden escollir dissenys d’artistes com Agatha Ruiz de la Prada o Roser Capdevila. També es poden adquirir altres productes com tasses, xapes o polseres.

Afegeix un comentari nou