90 caixes per al Senegal

Fundación Babel Punto de Encuentro
Autor/a: 
Babel PDE
 Font: Babel PDE
El preu del transport és de 800 euros que es volen cobrir amb la campanya

90 caixes per al Senegal

Autor/a: 
Babel PDE
Fundación Babel Punto de Encuentro

Resum: 

La Fundació Babel Punt de Trobada posa en marxa una campanya de micromecenatge per enviar material a 250 nens i nenes del país africà.

Per aquest 2018, des de la direcció dels projectes de Senegal es fa una petició de material higiènic, productes de neteja bucal, material escolar i llet en pols a l'entitat Fundació Babel Punt de Trobada. Durant aquests primers mesos de l'any, amb la col·laboració d'empreses solidàries com Miquel Rius, Colgate, Condis i Vitis, voluntaris i voluntàries de l'entitat, juntament amb l'escola Virolai, s'ha aconseguit reunir 90 caixes de material. Els productes van destinats a totes les persones beneficiàries menors d'edat dels projectes de Senegal amb què treballa l'entitat. En total, 250 nens i nenes d'entre 5 i 16 anys.

Des de l'entitat cada any s'ha enviat material per als projectes, sempre sota petició de les responsables sobre el terreny. Aquest any la càrrega i volum que s'ha aconseguit no permet fer l'enviament de manera tradicional i s'ha optat per un espai en un contenidor solidari. El preu del transport és de 800 euros i per tal de poder cobrir amb aquesta despesa, s'ha engegat aquesta campanya de micromecenatge amb la qual es pot col·laborar.

Afegeix un comentari nou