ABD i BAU organitzen la jornada Crear en col·lectivitat: els reptes del disseny contemporani

ABD Associació Benestar i Desenvolupament
Autor/a: 
ABD

ABD i BAU organitzen la jornada Crear en col·lectivitat: els reptes del disseny contemporani

Autor/a: 
ABD
ABD Associació Benestar i Desenvolupament

Resum: 

ABD i BAU organitzen la jornada ‘Crear en col·lectivitat: els reptes del disseny contemporani’ el proper 15 de desembre de 12 a 13:30h en format online. Cal inscripció prèvia a bit.ly/JornadaDisseny

L’Associació Benestar Desenvolupament ABD i el centre universitari de Disseny BAU organitzen la jornada ‘Crear en col·lectivitat: els reptes del disseny contemporani’ el proper 15 de desembre.

L’objectiu de la jornada és difondre i compartir el coneixement i les pràctiques creades en la intersecció entre una entitat social com ABD i un centre universitari especialitzat en el disseny com BAU. També, explorar i donar a conèixer altres pràctiques on les institucions que sustentem certs sabers queden diluïdes entre els coneixements, experiències, desitjos, imaginació i poders dels i les veritables protagonistes que acompanyen.

L'esdeveniment comptarà amb la participació de diverses dones que formen part del projecte Mamalyona d'ABD, així com d'altres iniciatives com Autofabricantes, Casa de Carlota o la Xarxa de Dones Cosidores de Barcelona, que exposaran les seves experiències i aprenentatges en el procés de creació tèxtil per a la transformació social.

Mamalyona és una iniciativa dirigida a mares joves (o futures mares) d’apoderament i formació que a través d’un procés simulat d’emprenedoria col·lectiva pretén reforçar les habilitats i capacitats de les participants, però sobretot donar continuïtat a projectes vitals de dones que estan en un moment de criança.

La jornada tindrà lloc:

Dia: 15/12/2020
Horari: 12.00h a 13.30h
Format online.
Es farà arribar l'enllaç abans de l'esdeveniment.

Cal inscripció prèvia a bit.ly/JornadaDisseny

Afegeix un comentari nou