Alternativa 3 fomenta el Cafè Ciutat amb un concurs de fotos

Alternativa 3 fomenta el Cafè Ciutat amb un concurs de fotos

Resum: 

Alternativa 3, juntament amb associacions locals, ha creat a diferents ciutats de Catalunya un cafè amb identitat pròpia. Terrassa va ser la primera en tenir el seu propi cafè. Ara tots els terrassencs i terrassenques poden fer una fotografia amb Cafè Terrassa i participar al concurs que organitza Alternativa 3.

Al concurs de Cafè Terrassa es podrà participar fins al 15 de novembre. Cal enviar una fotografia on aparegui el cafè a l'adreça: ong[arrova]alternativa3ong.org. A diferents cafeteries i establiments de la ciutat podreu trobar aquest producte i a partir d'aquí haureu de deixar córrer la imaginació i fer una fotografia on un dels protagonistes sigui el cafè. La imatge més orignal, creativa i divertida guanyarà un lot de productes de Comerç Just.

La campanya Cafè Ciutat ofereix un cafè de Comerç Just amb identitat per a cada ciutat. D'aquesta manera, dóna a cada localitat la possibilitat d'agermanar-se amb una cooperativa cafetalera productora d'un país del Sud.

Aquesta campanya és iniciativa d'Alternativa 3, però també hi col·laboraboren les organitzacions de Comerç Just de cada ciutat que té un cafè propi: la Fundació Grup Tercer Món Mataró a Mataró, l’Associació Josep Maria Cunill i Solà pel Comerç Just i el Consum Responsable del Bages a Manresa i Alternativa3 ONG a Terrassa.

Amb Cafè Ciutat s'assoleixen diferents objectius solidaris i de treball en xarxa, com ara, donar suport a cooperatives cafeteres del Sud, treballar en xarxa amb altres associacions i altres ciutats per una fita comú i sensibilitzar sobre Comerç Just. A més, es posa a l’abast del consumidor/a responsable un cafè de Comerç Just amb identitat en els bars, cafeteries i establiments de les ciutats.

Si voleu més informació sobre com promoure el Cafè Ciutat al vostre municipi o voleu donar un cop de mà com a volunaris/àries podeu contactar amb: cafeciutat[arrova]alternativa3.com.

Afegeix un comentari nou