Amics de la Gent Gran guanya el Premi Estatal de Voluntariat 2011

Autor/a: 
Comunicació-FCVS
 Font:
Font:

Amics de la Gent Gran guanya el Premi Estatal de Voluntariat 2011

Autor/a: 
Comunicació-FCVS

Resum: 

L’entitat rep el premi conjuntament amb Amigos de los Mayores i Amics de la Gent Major. El premi serà lliurat pels Prínceps d’Astúries durant el Congrés Estatal del Voluntariat que es farà els dies 22, 23 i 24 de novembre a la Corunya.

Coincidint amb l'Any Europeu del Voluntariat, Amics de la Gent Gran ha estat guardonada amb el Premi Estatal de Voluntariat 2011, en la categoria de premi especial dins de la modalitat col·lectiva, com a reconeixement a la seva exemplar i extensa tasca a favor del benestar de la gent gran.

Aquest premi -atorgat per la Secretaria de Política Social i Consum del Ministeri de Sanitat, Política Social i Igualtat-, serà lliurat pels Prínceps d'Astúries en el marc del Congrés Estatal de Voluntariat que tindrà lloc a la Corunya els dies 22, 23 i 24 de novembre.

Amics de la Gent Gran ha rebut aquest reconeixement conjuntament amb les altres dues entitats que integren la Federació Amics de la Gent Gran: Amigos de los Mayores, de Madrid i Amics de la Gent Major, de València. Totes tres entitats comparteixen un mateix objectiu: contribuir al benestar de les persones grans que viuen en situacions de soledat i aïllament social, factors agreujats en la majoria d'ocasions per un elevat nivell de dependència i escassetat de recursos econòmics.

Afegeix un comentari nou