Amics de la Gent Gran posa en marxa el programa d’activitats d’estiu

Amics de la Gent Gran posa en marxa el programa d’activitats d’estiu

Resum: 

Amics de la Gent Gran comença la temporada d'activitats d'estiu amb la festa de Sant Joan. L'entitat prepara un seguit d'activitats perquè l'estiu, per a molta gent de gran de Catalunya, és sinònim de soledat.

Quan arriba l’estiu, per a molts una època de vacances i noves experiències amb la família i els amics, moltes de les persones gran de Catalunya es queden soles. Per posar-hi remei, l’associació Amics de la Gent Gran programa cada any un seguit d’activitats d’estiu que arrenquen amb la festa de Sant Joan. També es fan quatre torns de vacances adaptades, tertúlies a domicili i s’organitzen substitucions dels voluntaris que marxen de vacances perquè ningú estigui sol.

Per fer-ho, Amics de la Gent Gran demana la participació voluntària de tota la societat, ja sigui a nivell de voluntariat com a través de donacions puntuals que ajuden a finançar les activitats de l’estiu. Amics de la Gent Gran va atendre l’any passat 749 persones grans i els va oferir suport a través de programes d’acompanyament i d’activitats de socialització.

La festa de Sant Joan ha estat possible gràcies a la participació de 140 voluntaris que, entre altres tasques, s’han encarregat de traslladar totes les persones grans des dels seus domicilis i residències fins el Seminari Conciliar, on s’ha fet la festa.

Afegeix un comentari nou