Apunta’t al Flash Mob: Mou-te pel Voluntariat!

Autor/a: 
FCVS-comunicació
 Font:
Font:

Apunta’t al Flash Mob: Mou-te pel Voluntariat!

Autor/a: 
FCVS-comunicació

Resum: 

La FCVS prepara un Flash Mob per commemorar l'Any Europeu del Voluntariat. Ja està disponible el vídeo perquè tothom qui vulgui participar-hi pugui assajar a casa seva! No t'ho perdis, apunta't al Flash Mob! Mou-te pel Voluntariat!

Si ets voluntari o voluntària, si creus que el voluntariat val la pena, si t’agrada ballar i vols passar una bona estona agradable amb molts amics i amigues, tens una cita el proper 25 de setembre a la Plaça Catalunya a l’escenari de la Mostra d’Entitats de la Festa de la Mercè.

L'empresa FNAC col·labora amb el Flashmob així com les entitats ADAMA, Creu Roja i la ONCE que han participat en lacreació de la coreografia i en la gravació del vídeo que servirà a tots els que vulguin participar al Flash Mob per a assajar.

Ja podeu aprendre la coreografia gràcies a aquest vídeo!

I recordeu...
25 de setembre
a les 12h
a la Plaça Catalunya de Barcelona
Amb una samarreta blanca i amb la coreografia apresa!

SOM MOLTS, PERÒ PODEM SER MOLTS MÉS!
Explica-ho als teus amics, veïns i familiars perquè ells també puguin participar al Flash Mob!

Comentaris

Hola amics, Això no és un flash mob, que és una trobada informal a un lloc concret convocada per mòbil o correu electrònic, sense cap preparació de cam o música, sinó un Lip dub. http://ca.wikipedia.org/wiki/Lip_dub

hola, cal ser voluntari d'una entitats associada per participar?

Hola,

Tothom pot participar al flash mob pel voluntariat. No cal ser voluntari de cap entitat en concret, només tenir ganes de participar i de donar a conèixer el voluntariat.

Salutacions,

Marta

Afegeix un comentari nou